Gävle cruisning

Igår körde jag jänkare för första gången!!! Jag är mycket stolt. Jag körde Björns Camaro 75:a till Gävle. Det var lite knepigt i början men jag tyckte själv att jag lärde mig ganska fort. Jag var nervös inför att köra inne i Gävle men det gick också bra. Vi körde inte länge alls utan vi ställde bilen och gick i stället.

Självklart fick jag "Maxmage" som jag och Madde säger, det gör så fruktansvärt ont i magen då. Jag blev irriterad för att det gjorde så ont och arg på mig själv för att jag var tråkig och förstörde. =/ Men det blev också bra tillsut.
Redan vid elva så åkte vi hem för det var inge roligt där. Vi åkte till en "fest" här i Husby i stället men det var ju ingen höjdare heller direkt.  Så vi åkte hem.

Igår blev Björn och jag erbjudna att vara med och spela Paintball idag, det lät skitkul tycker jag men dessvärre var jag tvungen att stanna hemma och plugga eftersom att jag ska jobba i morgon efter skolan. Att jobba i veckorna ska jag inte göra till någon vana för skolan går först! Det är ju skithärligt att tjäna några extra hundralappar men det blir för mig som att jobba sex, nästan sju dagar i veckan med allt plugg också.

Ikväll ska jag laga något gott till Björn men jag vet inte vad. Något med mycket mjölk i för det har vi mycket av, pannkakor kanske????=D

Björn <3


Fel, fel, fel!

Ja, det är ju tur att man har huvudet med sig?! Det är nästa månad som vi ska på "formula of road" inte i helgen då är det cruising i Gävle som gäller. =D

Jag tycker att dagarna går så fort i skolan! Men det kan också bero på att vi ännu inte har så mycket uppgifter i skolan men det kommer väl. =S Men så ska jag inte tänka, njut så länge ledigheten varar.

Imorgon ska jag, Pavvo, Matilda och Isabelle åka till valbo. Emma ska kanske med. Jag tror att jag har bestämt mig för att behålla jackan Matilda!!!!=D

Åh Björn var så söt ikväll när vi pratade i telefonen, på fredag ska vi ses. Då ska jag (och kanske björn) simma i örbyhus också. =)

God natt Baby! <3

Tisdag.

I morse var jag trött och mådde illa. Jag vaknade tidigt i morse och var jätte jättehungrig! Men jag somnade om och vaknade som sagt med illamående pga hunger.

Klassen och lärarna är så less på vår rektor! Vi får springa runt som galna höns och leta efter klassrum till varje jä*la lektion! Så ska det inte behöva vara. Dessutom har vi ingen vikarie till de dagar som våra lärare kommer att vara borta. Nej usch!

Idag ringde jag runt till några i släkten och min kära mor hjälpte mig också med mitt släktforskningsarbete. Det är faktiskt ganska kul att veta sina rötter. Även om jag nöjer mig med fem generationer, 1800- talet borde räcka. ;) Så har jag skrivit om lite anteckningar om manligt och kvinnligt könsorgan, det är ganska intressant faktiskt även om det är lite krångligt med alla hormoner så börjar jag nog få kläm på det. :)

Idag har Björn meckar igen, han är så jävla duktig! <3 Jag hoppas att bilen är klar till helgen. Då ska vi se på V8 motorer som åker runt och leker i grus! =D Det ska bli kul!! Så tror jag att det är cruising i Gävle om jag inte minns fel.

Imorgon ska jag till husläkaren med mitt knä, jag hoppas att han hittar felet. Jag är så less på att inte kunna träna. Lidingöloppet har jag helt givit upp.

Nu ska jag leta lite information om sjukdomar som man kan ha i sina könsorgan. God natt!


Vi är väl bra söta? Matilda och jag. Hon är så jäävla söt på den här bilden! <3

Helgen

I fredagsvar jag hos Fredde för första gången. Han bodde jätte fint. =) Vi åt god mat och jag fick åka en säker åktur med Matildis för första gången. =D Vi såg en skräckfilm som hette "Barnhemmet". Den var riktigt tragiskt. =(  Vid elva gick min buss och Björn kunde tilslut besluta sig för att hämta mig i Örbyhus. Men när jag kommer dit så finner jag ingen pigg pojke. Nej då ligger han fortfarande hemma och har inte hört mina sms. Men det dröjde inte länge innan han kom sedan.

Medan jag väntade på honom så fick jag "sällskap" av några moppepojkar som försökte få mig att hålla i en bombliknande sak. Vilket jag gjorde också, en gång. Jag trodde att de tappade något från moppen. Men sen visade det sig att de bara var skitungar. Plus att en liten kille (12år max!) sa att jag var ful!!!=O Jävla norunge!!!! Hahaha =D

På lördagen så var Björn och jag bjudna på kräftskiva, jag hade sett fram emot det rikigt mycket men när jag väl kom till kritan så blev jag bara så trött och ville inte. Jag erbjöd mig att skjutsa och hämta Björn om han ville gå men han ville inte om inte jag skulle. Det tycker jag var gulligt sagt. <3 Istället åkte vi in till stan för att träffa Fredrik och hans vänner. Vi var väl där någon timme i alla fall innan vi åkte hem och såg på film.

Söndagen bestod av roliga och BRA saker. Björn och jag bestämde oss för att frosta av frysen och städa kylskåpet. Det blev jätte fint. Men efter all rensning så blev det inte så mycket kvar i kylen och frysen. Så vi åkte in till Uppsala för att storhandla. Vi handlade för 1300:-. Men det är det värt, annars kommer vi aldrig iväg när vi behöver mat. Det var lite klurigt att få in all men det gick! =D (jag knäppte en bild på kylskåpet som jag tänkte lägga in här men kameran är hos Björn.)

Nej nu ska jag gå och läsa lite läxor, fan att skiten ska börja direkt, jag har väl halva skåpet hemma redan!

God natt påre!

Björn Eriksson <3


 Jag saknar mitt låååånga hår! =(





"Bio" med Matilda och Fredde.

Ikväll ska jag vara med Matilda och Fredde, vi ska se på film hemma hos Fredde i Dannemora. Vi ska äta mat och umgås. Härligt. Björn håller på med bilen, så vi får väl se om karln hämtar mig ikväll eller inte! ;P

Fikade med Madde och Pavvo idag, jätte mysigt! =)

Första skoldagen 21/8-08

Fy fan säger jag bara. =( Första dagen i skolan idag. För trejde gången så ändras schemat. Vi får se hur det blir tillslut. Jag har börjat en hel del nya kurser och träffat lite nya lärare. Jag undrar hur det hät läsåret kommer att bli. Det visar sig. Det är tur att jag har Matilda och Paulina i skolan som stöttar. Dessutom har jag min underbara pojkvän som stöttar mig efter skolan. <3<3<3

Jag var så sjukt trött idag efter skolan. Jag är inte ens sådär trött efter en hel dags jobb?? Men det är väl vädret kan jag tro och mycket ny information.

Björn ska greja med Camaron idag. Jag hoppas att han får ordning på den ena så han kan BESIKTIGA den. ;-)

American car show

Dagen började bra med att jag, Björn, Fredrik och Micke åkte iväg till Uppsala för att se på utställningen. Men där tyckte vi inte att det var något nytt så vi åkte till Fredirks garage och fixade lite ljud i bilen till cruisingen som skulle vara senare på kvällen. Det blev mini-disc med "Noice". Haha =)

Så drog vi in till stan igen och käkade lite på Gränby. Micke var pinsam och dum som inte kan behärska sig med alkohol. =( Men men.....

Sedan gick vi runt och träffade folk och snackade. Så skulle vi testa oss på att burna lite, men då stod farbror blå och lurade på oss i buskarna. Fan. Åh, vad söt baby var när han upptäckte polis nummer två; " Och där var det en till!" Åh vad jag skrattade då och det tyckte poliskillen var kul. =P Vi fick åka därifrån med 1000:- böter. Det billigaste man kunde får för egenligen ville inte killarna ge oss böter. Men lag är alltid lag. =( Senare på kvällen så gick Björn och jag för att fika på Genomfarten. Jag tyckte att det var jätte mysigt men jag tror inte Björn tyckte likadant. =P Mysigt att sitta och prata sådär. =) Sedan gick vi ut och då hade cruisingen börjat så vi hoppade in i bilen och körde iväg. Efter en stund så började motorn att krångla och det började ryka ur luftrenaren och någon sekund senare så brann det där också. Då blev jag lite rädd. Men Björn hoppade in efter brandsläckaren som vi hade i bilen. Tyvärr så var det pulver, men det är ju bättre än inget. Så det löste sig. Det bästa med folket som är på sånna där träffar är att alla är så trevliga, alla hjälper alla. Folk kom med brandsläckare från alla håll.


Inte bilen vi åkte i!(Inte bilen vi åkte i!)

När vi hade rullat in bilen på en mindre gata så gick jag för att fråga efter en bogserlina, det gick inget vidare i början. Jag gick från bil till bil i de långa cruisingköerna. Men till slut så hittade jag en snäll själ. =) Vi bad om hans telefonnummer så vi kunde lämna tillbaka den men det behövde vi inte. Tack tack säger jag till honom. =)

Sedan åkte vi och sköljde av bilen och motorn och sedan begav vi oss tillbaka till stan där Micke var med en brud. Vi hittade på dem men vi åkte ganska snabbt därifrån. Björn var trött i ryggen och jag hade jätte ont i fötterna! Knät hade krånglat en del också men inte så mycket som jag trodde att det skulle.

Söndagen tog vi det bara lugnt. Vi gjorde ett ett skit. Min ångest började då inför skolan. Imorgon gäller det! =(

Jag städe hos farmor idag och åt mat där, mums! Så blev jag lite ledsen idag när jag tänkte på Lidingöloppet som säkerligen kommer skita sig. Jävla knähelvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 500:- kommer jag förslora på det, plus att jag kommer få hem en jävla tröja där det står "Lidingöloppet 2008". Kul att ha den då!? xD


Idag är det 10 månader för mig och Björn. Jag är så jävla glad som har honom! <3


Björn är mitt lilla hjärta!


.......


Bröllop

Ja. Snart börjar skolan igen. Lite blandade känslor inför det. Skönt med sista året, men det känns lite skrämmande med vad som väntar.

Idag skjutsade jag familjen (utom pappa) till Nässelmyren på bröllop. Så ska jag hämta dem i natt dyngraka allihopa skulle jag tro. Nejdå. ;) Medan får jag sitta här i min ensamhet med hunden och ha tråkigt. Man blir så jävla instängd med hund. Jag kommer aldrig att skaffa det!!! =O

Ikväll, eller ja...Det är ju kväll nu. Men senare hoppas jag att Björn ska komma. Då ska jag berätta min hemlighet för honom. Usch, det känns jobbigt. Men det måste sägas. Han är för tillfället  hos Egon som för övrigt heter Fredrik på riktigt, vilket jag inte har förstått fören nu! Men det har gått bra för dem med motorn så jag får nog träffa honom ikväll. =)

Baby<3


                              <3                           

Rättviksresan 30/7-08

Ja äntligen var det dags för avfärd. Jag hade längtat så mycket! =) Efter mycket strul med luftmasrasser och liggunderlag så kom Micke och Mimmi i Oldsmobilen. Den vackert gröna som babe har målat. ^^ Just som Micke svänger in  så börjar en bromsen att låta fan. Helvete tänkte jag. Men duktiga som pojkarna är så fixade dem det lätt. =)

Vi åker iväg och munnen gick i ett på lilla Mimmi, men det tyckte jag var kul. Efter några mil så börjar bilen låta konstigt igen så vi stannar och kikar, detta gör vi cirka tre gånger. Ena gången tog jag och Mimmi en bensträckare  ned till vattnet och kastade sten. Gullunge. =)

Vi fortsätter resan och tre mil innan Rättvik så låter bilen mycket, mycket konstigt och vi vinglar till med bilen. Så vi rullar in vid vägkanten och stannar. Vi trodde först att motorna bara hade blivit överhettad. Så vi lät den svalna lite innan pojkarna kikade lite mer på motorn. Då visar det sig att motorn har rasat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ='( Helvete! Micke har kört av kamaxel nummer två, vilket i sig ska vara ganska omöjligt enligt killarna. Så där står vi. Men som tur är kommer Jessica (Mimmis mamma) och hennes gäng och hämtar oss. Hon åker och köper en bogserlina och bogserar oss tillbaka till Falun och mitt i en korsning så går bogserlinan av!!!!! Vi rullar fort som fan in till kanten och knyter ihop den igen! Hahaha, vid det här laget tycker de flesta att det som hände var ironiskt irritrande. Men vi åker vidare till Micke och Jessicas polare där vi får ställa bilfan över natten tills Mickes pappa kommer med trailer och hämtar oss.

Vi tar med oss tältet och en väska med det viktigaste och EN sovsäck sedan får vi skjuts till ett matställe i Falun och äter för första gången på hela dagen, vid det här laget är klockan runt åtta tror jag och vi startade resan vid elva på förmiddagen! Sedan går vi till stationen och beställer biljetter till Rättvik. Vi skulle få byta tåg i Borlänge men slapp det visade det sig. Skönt. Halv nio gick tåget och elva var vi framme!! =O I väntan på tåget så drack vi lite öl och hade ganska kul ändå i ett tomt Falun.

Väl framme i Rättvik så gick  vi för att leta efter en tältplats. Vi hittade den ultimatat platsen! Det hade varit underbart om vi hade haft något att sova på, kuddar och fler sovsäckar men det fick vi klara oss utan. När vi hade fått upp tältet och gömt väskorna så gick vi ned på stan och kikade på bilar. Det fanns mycket fint och mycket fult. =D Jag förstår inte att vissa vågar visa sig på en sån träff i sina stylade 740 och annat krams. Vi åkte med Björns polare en sväng innan vi gick tillbaka till tältet (3 tiden).

Det var svårt som fan att somna så samanlagt som vi kanske två timmar. Vid nio var vi uppe igen och packade ihop och begav oss till Micke förra svärföräldrar där vi fick ställa vår packning under dagen och så bjöd dem på fika. Gott! Sedan gick vi ned på stan och satt under ett träd nästan hela dagen och drack öl och jag cider. Så JÄVLA kul det var och skönt! Helt underbart. God dricka och fina bilar. Jag köpte en väska som jag senare lämnade tillbaka för det kändes fel. xD

På eftermiddagen så gick vi till systemet en sista gång och fyllde på kylväskan och sedan gick vi till stationen och tittade efter tågtider. Vi skulle vara i Falun halv sju. Det visade sig att vi hade fyra minuter på oss innan tåget gick  och då kom jag på att vi hade packningen kvar på campingen! Så Micke och Björn sprang och jag uppehöll tåget så gott jag kunde. När de var 30 sekunder ifrån mig såfrågade fittanten på tåget mig om jag verkligen ville vara orsaken till att en massa folk missade tåget till stockholm. Nej sa jag förstås så åkte hon! FAN. Där stod vi med tre biljetter åt helvete. Men som tur var gick det en buss 20 minuter senare. Björn och Micke var helt slut eftersom de hade sprungit som tokar. Stackars babe! ='(

Vi klev på bussen och kom tillsut fram till Falun och DÅ stöter vi på ÄNNU ett problem. Suprice! Vi hade glömt kylväskan som var full med öl kvar i rättvik vid busshållplatsen. Jag blev less över det men killarna brydde sig inte. De tyckte inte att de var något att gräma sig över. Det som är gjort är gjort och nog fan hade de rätt!

Så kom Mickes pappa och farfar och hämtade oss och vi åkte hem. Äntligen! Vi hämtade oldswen och begav oss hemmåt. Vi var hemma vid elva på kvällen. Vi hade alltså inte ens varit i Rättvik ett dygn!!!!!!! xD

Dagen efter på fredagen alltså så tänkte vi, vi hittar på något annat roligt i stället så vi tänkte först åka till Kolmården men det struntade vi i tillslut. Vi var less på att åka bil. Så vi bestämde oss för Rullsand. Det KUNDE bara inte bli fel tyckte vi. Visst kunde det bli det. När vi kom dit var det bara pissväder och blåst. Så vi blev inte där längre än två timmar. Helvete vad bra det gick för oss! På kvällen bestämde Björn och jag oss för att åka in till Uppsala för att se på race, om det var något att se. Precis som vi trodde så var det bara skit. Men det var ändå lite kul att träffa folk och se på bilar. Suveränt att det var tjejen som vann hela skiten i sin lilla skrotiga....ja vad det nu var!? =S

Ja. Så kan man beskriva de dagarna som har varit. Jävligt kul men samtidigt lite jobbiga och ansträngande på sitt vis. Som tur var hade jag hela tiden min björnis hos mig. <3

RSS 2.0