Lärare

Ja idag var min andra dag som lärare. Jag var mer förberedd och hade fler lektioner. Jag trivs som fisken i vattnet men det är mycket som är oklart. Hela skolan är förvirrad och det går ut över eleverna...jag känner igen mig. Så idag tog jag tid till att skriva upp alla deras uppgifter de hade i alla ämnen och sedan diskutera dom.

Det tar lite tid att förbereda lektioner för mig, jag är inte så van men det är kul. De har inga planeringar så jag hittar på allt själv och jag ska till och med får göra ett prov till eleverna i socialpsykiatri.

På måndag ska jag evt ha ettorna, ska bli kul att träffa dom för första gången.

Nu ligger jag och väntar på Björn, han är hon min bror och meckar cross.

I morgon ska jag till Gävle med Emil, vi ska äta pizza med pappa. Mys.

Jag var till arbetsförmedlingen idag, men de var stängt så jag ska dit i morrn igen. Jag har satt upp mig på lägenheter också. Bara för att se utbudet liksom. En lägenhet var det ungdomsrabbatt på, 1700 första året. Tyvärr låg den i ÖDEFORS! =(

HJEMMA

Jag är äntligen hemma!!! =D Så skön känsla. Resan hem gick mycket bättre än resan dit. Vi tappade bort oss lite med vi tog hjälp av en svensk DHL lastbil som ledde oss på rätt spår. Hahaha :)

Jag har myst en massa med Björn hela veckan. Vi har ryddat i huset och badat badtunna. :) Sååå mysigt att bada första badet i den. :)

Jag har blivit erbjuden strödagar både på slussen och på Högbergsskolan sdom vikarie. Jag tar allt jag får i nuläget och gör det bästa av det.

Jag beställde tandläkartid idag också, tänkte det kunde vara skönt att få gaddarna kollade innan 20 års dagen. På torsdag fick jag tid men då fick jag evt jobb på skolan då så det sket sig. Jag får svar på allt i morgon.

Jag var hos frisören idag, Malin en god vän. Jag blev jättyenöjd!! Vi bestämde att vi skulle ses en dag bara hon och jag under andra omständigheter än hår. :P

Jag fixade facebook idag också, många som tyckte jag skulle det så jag gick efter deras viljor. Det verkar....helt OK.

I morgon får jag kanske en present av mina norska vänner Natalia och Stian. :)

RSS 2.0