Utkast: Idag jobbade ...

Idag jobbade jag bara till klockan ett. Det var skönt. Det hände inte så mycket på jobbet, men fan vad jag börjar bli less på allt tjffs och gnäll! Det är mycket mer snack än verkstad!


Jobb

Det går riktigt bra på jobbet måste jag säga! Men jag känner redan nu att äldrevård inte är något för mig. Men tydligen tycker andra det, jag fick beröm idag (igen) av några annhöriga. De fråga om jag hade jobbat länge inom vården. De tyckte att det märktes redan nu att jag hade fallenhet för det. Jag blev jätte glad och väldigt röd i ansiktet.

Igår fixade Björn och Per min bil, handbromsbackarna skulle bytas. Men så när jag skulle testa handbromsen när jag kom hem idag, så funkade den i alla fall inte, den tog jätte högt  upp. Så det var bara att åka tillbaka till Läby idag.  Monica och Per bjöd på mat och sedan fick jag träffa en liten mini-bebis knodd! Sööööt!

Sedan åkte jag hem till Björn och tog en joggingrunda, skönt! Jag hann precis innan regnet kom igen.

Imorgon fyller mor min 44 år!! Jag är sååå jävla nöjd med hennes present!Jag och Emma gick in på Moniques i Tierp och hittade det perfekta för mamma. Ett par vita knälånga byxor, ett vit/blå randigt linne(lite slitet) och ett tjockt träarmband. Så hittade jag ett halsband hemma som mamma köpte för 100år sedan som är gjort av trä också. Det kommer bli så jävla snyggt!

Men innan jag åker till mormor och mamma imorgon (fyller på samma dag) så ska jag kontrollbesiktiga bilen för sista gången! =D Sen ska jag och bror försöka att få den såld.

Ledig idag.

Idag var jag ledig, det kändes verkligen behövt efter gårdagens hemska kväll på jobbet! Jag förstår inte hur en människa kan vara så uppriven och ledsen!? Det gör så ont i mig att se henne men samtidigt så hatar jag henne för att hon låter hemskt och gör mig själv psykiskt utmattad!

Idag vaknade jag vid elva och drog på mig träningskläderna och greppade hunden i kopplet och var ute i en timme. Det var riktigt skönt. Det är skönt att vara balanserat trött i både psyket och kroppen. Jag är helt slut i huvudet efter allt. Jag vet inte vad jag ska tänka på. Jag tänker inte på något alls och jag vet inte hur jag ska göra?

Efter en lååång promenad och en stadig frukost så städade jag rummet och begav mig sedan till min älskade farmor för att hjälpa henne att städa och handla. Hon bjöd på mat och efterrätt. (jordgubbar och grädde) Som vanligt när jag äter hos farmor så blir jag äckligt mätt av allt! Hon lagar så underbart god mat! =O Vid åtta tiden cyklade jag hem.

Imorgon jobbar jag kväll igen. Hoppas att den kvällen blir lättare. =/ Innan jobbet så ska jag till banken och växla in alla mina sparpengar som jag har sparat på sedan jag var fjorton år! Det har under åren hunnit bli 440 kronor i enkronor och femtioöringar. Det ska bli skönt att blir av med dem.

God natt på er!

RSS 2.0