PINSAMT

Pinsamt............det fanns ingen tjuv. Men Natalia sa att hon var skitskum i alla fall.


PINSAMT ANNA

...

Det är för många som laddar upp bilder nu. Jag får testa i morgon i stället.


Klem!

Skitdag!

Dagen börjar med en låååång svettig 35 min promenad i låånga backar påväg till jobbet. Jag träffade min arbetsgivare Snefrid som i och för sig var trevligt. Hon sa att jag fick åka till Stavanger för att fixa mitt D- nummer på arbetstid, jävligt snällt tyckter jag. Matilda jobbade kväll och vi hittade ingen dag som vi kunde åka in tillsammans annars.

Vid elva gick jag hemoch åt en kall luchlåda (eftersom vi inte har micro) och sedan bar det iväg. Jag fick köra, mitt i smeten, fan vad jag hatar det! Norrmän är värdelösa på att köra bil! Vi hittar inte till skatteverket så vi frågar efter vägen, väl där så är det cirka 25 per före oss i kön. Vänta vänta vänta, som tur var fick jag ett gulligt sms av Björn under tiden.

När vi väl fick hjälp så fick inte Matilda ut sitt nummer som hon skulle ha pågrund av att hon inte hade ett pass utan bara körkortet, som tur var tog jag med mig det! =O (Fan vad jag är bra!) Glad var jag fram till att hon sa att det skulle dröja två veckor innan papprena kom! Fuck fuck, då får jag ingen lön den 12:e då tänkte jag. Ringde Snefrid och tack vare att hon är så jävla förståendee så skulle hon lösa det ändå. <3

Vi var tillbaka i Sandnes vid tvåtiden så jag åkte tillbaka till jobbet och jobbade 1.5h. (Inget tokigt hände där i alla fall.)

Jag gick hem svettig och jävlig men såg fram emot att flytta till MIN lägenhet (och Natalias förstås) men först skulle jag laga mat inne hos Matilda, fiskpinnar och potatis tänkte jag. Jag sätter på potatisen och går in till frysen i MIN lägenhet. Annas uttryck: Vad i Helvete! Tjejen som flyttade ut måste antingen ha tagit hela jävla paketet av misstag i från MIN fryslåda (inte troligt), eller så SNODDE hon det, (mer troligt). Jag som tyckte att hon verkade snäll? Lita Aldrig på en norrman! Det kan ju också vara hon jag bor med, men då ska hon ha ätit upp 30 fiskpinnar på en dag. Jaja, bara lite fiskpinnar tänker ni, men jag är fattig här borta i Norge!

Jag lagade fiskbullar i stället och stack ut och sprang, fick ont i foten och gjorde grimaser och pekade finger åt en bil med en massa gloende pojkar/män. Väl hemma: dusch, fika, sitta här.



GOD NATT!

Ps. Jag glömde säga igår att jag fick vara handledare för en tjej i min ålder, gjorde inte mig något men liksom första dagen för mig.... =S DS.

Ps2. Jag har knäppt lite bilder på MIN lägenhet.DS.

Dag 1 på jobbet.

                            

Ja, första dagen på jobbet, vi tog bilen. Alla var glada att se mig och i slutet av dagen fick jag jättemycket beröm! Det tyckte att det var tur att jag var där och att "det var något magiskt " mellan mig och en tant. Gulligt.

Idag flyttade tjejen ut ur min lägenhet men jag flyttar inte in förän i morgon för det skulle komma någon och se efter att hon hade städat ordentligt. Det skiter jag i men jag väntar. Jag ska möblera om lite och sånt sen....

Jag har inte hört något av Björn i dag, han har väl fullt upp det är ju första dagen på semestern. Den är han verkligen värd!!!!! <3 Jag hoppas att hab har det bra där hemma....

Idag skulle vi åkt till Stavanger och fixa vårat D- nummer på skatteverket. Men de stängde klockan 15,00 så nu måste jag försöka byta bort till kväll på torsdag så jag kan åka in med Matilda då.

Ikväll ska jag ut och springa och sen duscha och sova! Dagarna går fort!

Björn och Anna for ever!<3

Ps. I morgon ska jag ta kort på min arbetsplats, Rovik.Ds.

Hoppas Emmagumman har det bra.

Första dagen!

Igår somnade jag vid elva tiden, jag ringde Björn innan jag somnade och då hade han somnat från festen som han skulle på (vad förvånad jag blev). Han hade tydligen haft jättekul! =)

Idag sov vi till klockan ett, det var skönt men ändå för lite tror jag, vi har varit sega i dag. Vi var ned till stan och satt på bryggorna, då kom det några killar och började snacka (usch kände vi över dom), vi sa inte så mycket och definitivt inte mycket när de frågade om vi hade droger. Sedan gick vi hem och åt. Tidigare i kväll så gick vi upp till jobbet, till vår besvikelse så har de stängt av vägen där vi brukade gå så nu är det 30 min gångväg till jobbet. Vi tänkte vi skulle ta väg nummer två hem men då hamnade vi långt bort som fan. Så vi får väl se, bil känns dyrt......

Nu ska jag fråga hur Björn har haft det, han får internet på tisdag, jag har redan gjort av med hälften av pengarna på telefonen och jag fyllde på ifredagskväll. =(


Ps. jag hälsade på tjejen jag ska bo med i dag också, trevlig. ds.




 Brynäsbåten, snygg va Per?? ;)


 




Resan

Ja vi startade vår resa från Söderby halv tio på kvällen och vårt första stopp blev i Uppsala på Max. Hahaha....Sedan fortsatte vi på väg 55 och sedan E18 och till sist E39. På natten var det tufft att köra men sedan tog övertröttheten över. Vi stannade sammanlagt ca en timme och sträckte på oss. Det var nog för lite, dessutom åt vi dåligt....

Resan var mest farlig och dyr, tull och tutande bussar och lasbilar, vilka jävla idioter! Tur att vi lever.

Runt 16 tiden var vi framme i Sandnes, tog längre tid än väntat och usch vad vi var hungriga, trötta och lessa.

När vi kom fram visar det sig genom en lapp att jag får tillgång till min lägenhet först på tisdag, fram till dess sover jag med Matilda.

Vi struntade i att sova på dagen, vi höll oss vakna till kvällen, det är tufft men jag ska lägga mig nu. Jag ska bara säga natti till min babe. Jag grät idag när vi hördes på telefonen och jag undrade vad jag hade givit mig in på, men det känns snart bättre tror jag.

Ps. vi hittade en valp på vägen också som vi hjälpte att hitta matte.DS.


Natti natti!






Studenten/ Norge

Ja, nu är studenten avklarad. Jag hade en toppen dag trots det halvmulna vädret men tack och lov slapp vi regn! =D
Hemma åt vi smörgåstårta och pratade, det var många som fick se huset för första gången också. Jag fick superbra prestenter, jag älskar dom allihop. Jag ska göra tackkort när jag kommer hem i september.

Idag åker jag nämligen till Norge för att jobba. Jag och Matilda Lindqvist ska bila dit i natt, jag hoppas att vi hittar!?

För pengarna som jag fick på min student köpte jag en dator (skriver på den nu) jag är jättenöjd med den. Hoppas den funkar i Norge! =O

Jag tror att det kommer bli väldigt jobbigt att vara ifrån Björn men man får se det som något positivt, en prövning på förhållandet och ojjjj vad glad jag kommer vara när jag kommer hem!!!! =D En underbar Björn, ett underbart hus och evt en underbar lägenhet!!!! =D

Nu ska jag vila lite, jag har varit uppe sedan sex i morse.


Ha det bra Sverige! <3


Björn Eriksson<3

Studenten!!!!!

Japp, på fredag smäller det! Fan vad kul jag ska ha trots pissvädret! Madde, Marcus, jag och babe ska ha hur kul som helst i Gävle! Det har Madde och jag bestämt! =D

Jag måste bara få anteckna att jag har med mycket enkla medel fått min Björn att följa med mig ut på hela tre styckn joggingrundor med några få dagars mellanrum. Jag måste verkligen säga att han har kondis!

Tillbaka till studenten. I går var det studentlunch. När vi satt som bäst och åt (minns inte ens vad det var för mat) så började rektorn dela ut stipendium. Madde och Ida sa att jag skulle vara beredd att gå utt och hämta ett. Jag förstod inte vad de menade, jag trodde att det var praktikplatser som hade sponsrat några elever. Just som de säger så så ropar rektorn upp mitt namn och jag får gå upp på den där jävla scenen inför allt folk och hämta mitt stipendium. Jag blev generad, rörd och skakig.

Nu är allt näst intill klart inför fredagen. I morgon ska vi fixa lastbilsflaket (vi ska åka med BF) och mamma har lite småfix inför bjudningen.

Madde ska sova hos mig i morgon, då ska vi äta gott, testa frisyrer, kläder, smink och vi ska göra ansiktmasker och peelafötterna. Tjejkväll helt enkelt!




Mamma är världens bästa festfixare!!! <3

Hejdå

Helgen

Den här helgen har varit huuur underbar som helst! Jag och Björn åkte ti8ll Axmar i fredags där Monica och Per har ett fritidshus. Vi har åkt båt, bastat, varit på bilutställning, fikat en massa god paj och ätit en massa god mat! Allt var perfekt bortsett från de tre ormjävlarna som vi såg när vi var ute och gick, fy fan vad jag hatar dom!

Det var verkligen jättekul och jag känner mig utvilad, jag kommer sakna Axmar i sommar. =(

Nästa fredag tar jag studenten, fan vad underbart! Synd bara att vi är ett fåtal i klassen som är engagerade och ser fram emot det. =( Jag har allt klart med klänningen, skor och smycken, håret går inte att göra så mycket med. =)
Synd bara att jag har fått myggbett på benen men jag får låta bli att klia så värst.....

I dag skolkar jag.....igen.... ^^ Igår var nämligen sista dagen för betygsättningen. Jag är verkligen nöjd med mig själv:
Mina ämnen i åk. 3
Religion- MVG
Svenska B - MVG
Naturkunskap - MVG
MäSK - MVG
Handledning - MVG
Vårdpedagogik - MVG
Sjukvård - MVG

Jag kan inte vara mer än nöjd. =)

Mitt råd till alla som går i skolan, Hälsa före skola. Det mottot hade jag genom hela åk 3 och jag fick inte sämre betyg för det, men självklart måste man offra en hel del tid för att nå sina mål.

Idag skulle jag åkt till min gullgumma Matilda och testa kläder men hon for till Uppsala i stället. Jag får åka till henne en annan dag. <3

Björn har typ packat ned hela lägenheten känns det som och jag kan inte hjälpa honom när han inte är hemma för jag vet inte vad som ska slängas.... Jag får väl hitta på något annat så länge.....


Bye



RSS 2.0