27 minuterslektion?

Japp, det stämmer idag hade vi en 27 minuter lång lektion. Kul för de som åker buss till skolan som kommer för den sketna lektionen. Resten av dagen har vi jobbat självständigt, det är skönt tycker jag. Men jag är fortfarande nervös inför hemtentan.......

Idag fick jag i alla fall tillbaka min "uppsats" om genteknik- MVG. =)

Sedan gick Paulina och jag till Café Corner IGEN och fikade och pluggade. Vi älskar att sitta där och plugga! Det passar oss utmärkt! Medan vi satt där ringde Monika Kinsella och gav återbud på mötet som vi skulle ha med henne klockan två idag. Vi tar det i morgon klockan nio i stället.

Idag glömde jag HELT bort att blodbussen skulle komma. Jag hade sett fram emot det jätte länge. Jävla skit. Jag får åka in till stan och lämna blod i stället.

När jag kom hem så stack jag ut och sprang, det gick bra jag kände inget i knät- lättnad. Jag gjorde som Björn sa, jag gick en bra bit först för att värma upp knäet. =)

Så har jag ringt tusen samtal igen till alla möjliga. I och med ett samtal så blev problemet med kollekt och röda band lösta. Mycket skönt! Tack Ida!

Nu sitter jag och ska leta upp lite olika ord som jag inte förstår inför hemtentan.

Ska nog kanske åka till Björn i morgon, jag måste hämta kameran till på fredag.

Natti natti!

Pavvo & Anna älskar Caféer! 
Pavvo  & Anna <3 Café                                                                                

  HIV & Aids drabbade barn. =/
HIV & AIDS drabbade barn. Sånna ska vi sälja på marknaden. KÖP för fan! =O

Projektarbete!

Så var det måndag igen. Jag hade en lektion idag.......
Pavvo och jag hade ett möte med Christine och Ewa också. Det gick ju åt helevte. Ingenting av det som vi har kämpat ihop verkar duga åt dom så vi gick därifrån med ledsna miner och kände oss värdelösa och kränkta på någotvis. Vi gör ju så gott vi kan för fan!!!!!

Så vi gick till Café Corner och tröstfikade. ; )

När jag kom hem så åkte jag faktiskt med upp till tomten och kollade på huset. Det hade hänt en hel del vill jag lova!!!! Så nu kan jag stolt berätta för Per att jag varit där. =D

När vi kom hem så var mamma och jag frusna så det var gott med Emmas nybakade chokladmuffins! Jag ska be henne att baka såna i morgon till vårat projektarbete. =) Men innan fikat så var jag ute och gick med Zack en halvtimme, det vra skönt att röra på sig. Jag kan äntligen börja ut och gå!

Så har jag pratat med pappa, Farmor, mormor, Björn och Paulina ikväll om alla möjliga saker.

Nu är jag trött och ska sova snart.

Natti natti.

Björn is the best bear. <3

Söndag.

Ja, nu har helgen gått. Fan jag får ångest varje södag, jag tänker bara på vilken jobbig vecka som väntar på mig. Jag måste ta och ändra på det.

Igår var pappa och jag i Valbo och handlade, pappa hittade ett par byxor som var skit snygga. Eller det var jag som hittade dom till pappa. ; )

Sedan åkte jag hem och städade jag tänkte att det skulle vara fintr hemma när mamma och Patrik kom hem. Sedan ville Björn att jag skulle komma så det gjorde jag. Fick låna pappas bil också. =)

Jag undrar vad vi ska göra idag. Björn är på surhumör så jag ska nog hitta på något att göra själv.

Kommer mer ikväll kanske.

Björn <3


Björn och jag åkte in till Uppsala idag, vi skulle in på Biltema men vi gick in på Willys också och handlade efterrätt. Sedan fick vi för oss att vi skulle gå in på ett Zoo. Vi kikade på fiskar men sedan tyckte Björn att vi skulle åka vidare till ett annats Zoo och där fanns det äckliga ormar som Björn lurade mig att kolla på. Fy fan vad äckligt! Tjoade till inne på affären till och med! Pinigt.

Sedan åkte vi hem och lagade kycklingwok och senare på kvällen eller ja just nu så är Jon här. Vi bjöd honom på fika (fruktsallad och vaniljsås)

Jag har influerat Björn att bli litte nyttigare. Det är kul. =)

Imorgon är det skola igen. Bläää =/ Men jag får hålla ut!

God natt!

Utan feber idag.

Idag klev jag upp när Björn gick till jobbet. Jag kunde inte somna om och det känns ju lite surt nu när man har haft två studiedagar. Men men, jag tog på mig träningskläderna och gick ut en sväng. Mitt knä har inte hört av sig på länge så det verkar ju vara okej nu men jag tar det lugnt med träningen i alla fall.

Så har jag tvättat idag (annars blir det aldrig gjort.) Det är något fel på tvättmaskinen och det var det varit länge. Det är något knas med vattnet och det är tvättmedel kvar i kläderna när man tar ut dem. =/

Ikväll ska vi nog fixa bromsarna på Asconan, vi får se hur det går.

Jag hade tänkt att åka hem idag men jag orkar inte. xD Idag åker mamma, mormor, min morbror och min moster iväg till en stuga och ska vara där i helgen. Mormor fick den resan i present när hon fyllde år. Jag hoppas att resan blir lyckad!

Snart kommer nog Björre hem. Jippi!! Jag ska fördriva tiden med lite mer plugg tror jag.

Skriver nog mer ikväll, bye bye!

Jag vill bli frisk!

Ja, nu måste det väl vara typ dag tre eller något som jag har haft lite småfeber men inte mycket bara lite irriterande feber.
Jag har varit hos Björn hela dagen medan han var på jobbet. Jag lagade lunch till honom och när han kom hem så grillade vi hamburgare. Jag har varit ute och gått en sväng för att få lite luft men jag blev bara svettig av det. Sedan har jag läst min bok, en klassiker "Doktor Glas" av Hjalmar Söderberg. Helt okej faktiskt.

Imorgon vet jag inte om jag åker hem eller hur jag gör. På lördag ska jag i alla fall åka med pappa till Valbo och sedan åker vi till Gävle city och kollar in lägenheten som pappa har köpt. Jag tror att det kommer bli skit bra! Skulle vara kul att träffa nå kompisar också men vi får se hur det blir.

Här är en bild av boken som jag läser. Det får bli veckans tips. =)

Veckans tips!

Nu ska jag försöka att väcka baby ur hans skönhetssömn!

Bye bye

Sjuuuuuuuuuuuuk!

Vi är så fruktansvärt snygga! Jag tror inte att det finns några snyggare brudar?

EN lektion idag klockan tolv, ändå var man där klockan nio. Det var ju jävligt onödigt.
Matto, jag och Pavvo käkade sallad till lunch idag, mycket bättre än skolmaten. Synd bara att jag inte kände någon smak. Jävla förkylning.

Jag skriver mer ikväll....

PS. Älskar mina nya skor!Ds.

Förkyld!!!!!!! =(

Jag är ju aldrig förkyld!? Skolan är ju som ett jävla dagis för vuxna! Varför stannar man inte hemma om man är sjuk och det finns något som heter HANDHYGIEN!!!!! Då slipper man förkylningar. Men men, nu sitter jag här med hosta och snor men det hör väl hösten till?

Idag släpade jag mig upp till skolan förkyld och jävlig för ingenting! Vi hade inga lärarledda lektioner alls idag Typiskt. Så jag gick till biblioteket och tog lite kopior på mag och- tarmsjukdomar och där träffade jag Joar. Det var kul att träffa honom. Han läser till ingengör och har tagit ett sabbatsår nu och skulle låna en bok för att läsa för nöjesskull. =)

Sedan gick jag till farmor och käkade mat. FAN vad god mat hon gör!!!!!!!!!!!!

Sen bestämde jag mig för att åka till baby, jag har på bara några timmar gjort stackaren täppt i näsan. =(

Imorgon har jag EN lektion....kul......

God natt! =)

 Bästa filmen ever! ;) "Tjenare Kungen"

Formula Offroad

Fan vad kul jag har haft i helgen! Jag och Baby var och kikade på Formula Offroad i helgen, vi hade tvådagarsbiljett så vi var där både lördag och söndag. Vi var på plats prick nio varje morgon, allrså en timme innan start.

För dom som inte vet vad Formula Offroad är för något så är det en sport som startades på Island och som bara finns i Sverige, Danmnark, Finland, Norge och Island såklart. Det är helt sjukt starka motorer som bär upp bilarna i helt sjukt konstiga backar!!!  Det är som att köra rakt upp för en bergsvägg ocg dom klarar det! (men man kör i sand förstås) =)

Jag tror att Björn hade lika kul som jag, vi hade en riktig mys helg!

På lördag kväll åkte vi dessutom till Per och Monica som bjöd på en super god middag! Och söndag kväll fick jag köra Pers fyrhjuling, jag och Björn blev så inspirerade av tävlingen. ;) Men attans vilken träningsverk jag fick i armarna och ryggen. =S

Idag var det skola igen då. Fy. Jag hade en lektion idag, skoldagarna är så värdelösa när vi har hemtenta och lärarna är borta och hälften av klassen är på praktik. Inställda lektioner och en svår och krånglig uppgift att jobba med. Men det ska väl lösa sig det här med.

Imorgon ska jag till pappa och hjälpa honom klippa håret. Älskar dig pappa <3 Sen vill jag åka till Björn på kvällen, men vi får se hur det blir. =) Jag brukar inte få så mycket gjort när jag är där. ;)

God natt alla trötta!


Björn

Vi är så jävla coola!                                                                                                       En av två tjejer som körde. Grete hette hon, från Norge.


RSS 2.0