Sista riktiga dagen i gymnasiet!




I dag hade jag först en redovisning på sjukvården och sedan det värsta....jag höll mitt tal (nationellt prov) det gick bra man skulle ha ca. 5 min och jag fick 04.44 så det var perfekt! Jag hade hjärtklappning och var torr i munnen men sedan gick det ganska bra. Vi får se vad domen bli nästa måndag....Efter den lektionen var det ytterligare ett prov/diskussion på naturkunskapen.

Efter den här dagen var jag nöjd med mig själv och jag har inga läxor, prov eller uppgifter kvar att göra innan betygsättningen, så jääääävla skönt!!

När jag kom hem käkade jag snabbt och sedan kom Hanna för vi skulle ut och springa. Springturen började ju bra med att vi möter en äcklig, jävla kuk huggorm!!!!!!!Vi skrek som om vi hade en kniv i oss och sedan kom min lillasyster Emma och tog bort den. Jag ville döda den men det är ju förbjudet tyvärr!!!!!!!!! I slutet av springturen möter vi en kopparormsjävel också! Fy fan men då var vi så trötta så orkade knappt skrika eller springa.... =D

Sedan kanstade jag mig in i duschen och packade, åkte till Tierp och hoppade på bussen till Läby där Björn väntade. Vi bjöds på mat hos Per och Monica och fikade lite. Mys.

Sedan åkte vi till Hökby (Björns nya hus) det var första gången jag var inne i huset, tanten var jättetrevlig och trädgården är huuuur jävla fin som helst!! Det finns lite att göra innuti huset men det är sånt man får ta allt eftersom, det är inga måsten. =)

I morgon börjar jag klockan två och slutar fyra, sedan åker jag till Gävle till pappa. =) Längtar <3 Björn ska bygga badtunna. =)

God Natt!!!





Min Björn är bäst i VÄRLDEN! <3

Helgen

Den här helgen har varit huuuur kul som helst! I fredags så meckade Björn och jag Ascona inför träffen på lördagen. Senare på kvällen åkte vi till vår vän Tomas som just kommit hem från USA, fan vad jag ska dit! Där blev vi bjudna på mat och efterrätt och lekte med Edvin och Vigor. Sedan åkte vi och handlade och sedan hem och myste.

På lördagen gick jag upp 06.00 och Björn 07.00, vi  packade lite inför Opel Sport Club träffen, lite lunch, hjälm, handlskar, verktyg mm... Klockan nio började kalaset. OSC är en klubb för opelägare och dom har träffar lite här och var och i helgen var de  på Lunda flygfält. Vädret var hemskt fram till klockan 12.00 då solen kom fram och konbanan torkade upp.

Jag tror att alla som körde bil uppskattade det regniga vädret (sladda, sladda) särskilt Henrik och Björn som var de ända med bakhjulsdrift. På eftermiddagen var det riktigt kul och jag blev toksugen på att köra själv, dessutom fick jag förfrågningar om inte jag skulle köra. Jag tror faktiskt att jag köra nästa år om jag får i hop en bil. Längtar och hoppas....

Som tur var körde inte Björn sönder bilen så vi kom hem lugnt och stilla. Jag fick köra från Örbyhus men dessvärre hamnade jag bakom en poniac GTO men jag fick gasa lite i alla fall. Tokrolig bil och motor!!!! =D

När vi kom hem så käkade vi, duschade (skönt att bli varm) och sedan kastade vi oss till Tierp för att lyssna på min brors band "Scream and Shout". Det var så jääävla bra och hela Brorsan's gungade. Jag hoppas de går lååågnt.

Sedan hämtade mamma mig och Björn, (hon och putte åkte hem tidigare), vi somnade gott med tjut och dån i öronen av motorer och musik.

På söndagen var vi ute med Zack och käkade mat sedan åkte vi hem till Husby och städade lite innan visningen av lägenheten. Visningen gick snabbt typ en kvart, vi får se vad de tycker. Det var ett trevligt par i alla fall. =)

Sedan lagade vi mat och var ute och gick och nu sitter vi här. Jag har övat på mitt tal också, usch jag undrar hur det går.....??? =S

     

Bilder på bror kommer senare....

Natti

Besiktning

Idag var det dagen D. Trots allt fix och trix med bilen i går så gick den inte igenom. Det förstod jag nästan men utan Pers hjälp hade jag stått handfallen. <3 Jag fick två 2:or, en lös strålkastare och läckage i avgassystemet. =(

Innan besiktningen så hade jag en lektion i sjukvård (hurra) och sedan slutade jag. Åkte hem till Zack och gav honom mat och lät honom vila från tratten (sår på tassen), stackaren har dessutom 8kg övervikt. Hahaha!!! Så det blir bara en dl mat istället för tre nu. xD 
 

Senare på kvällen kom Björn, så nu sitter vi och myser. ^^ Han är min snuttis! <3<3

På lördag har min bror spelning klockan 22.00 på Brorsan's i Tierp. Han är bäst!!!!


Bästavän dag.

I dag kom Eric på besök, vi lagade mat (korv och makaroner, jag år blomkål i stället för makaroner) sedan pluggade vi. Eric läste mitt tal och jag fick godkänt. =D Sedan snackade vi lite och kollade på Simpson och Family Guy och sedan skjutsade jag Eric till stationen.

Dagen började mindre bra med att dom ringer från skolan klockan 11 och säger att jag har lektion halv 12. Jag är så jävla less på skolan nu. Men jag har hoppat av en kurs och jag har i princip bara mitt nationella prov kvar i svenska. Jag ska hålla tal som jag nästan är klar med. Känns sköööönt.

I morgon ska jag åka till svärfar, han ska hjälpa mig att  sätta dit en ny ljuddämpare på pappas bil. Värt guld! <3

Hoppas den går igenom besiktningen på onsdag, pappa måste underhålla bilen mer. *muttrar*

Jag saknar min babe! <3



Ps. Björn är min bästastebästa vän!!! Ds.

Storasyster och lillasyster dag

I dag var Emma och jag till Uppsala. Jag beställde delar till pappas bil och Emma köpte ett skrivbord på IKEA och lite hinder och leksaker till Zack på Rusta. (Fy fan vad pinsamt Emma men du bara garvade!!!!!)

Med två fuck you fingrar och två tutar så var vi äntligen hemma. Vi gjorde ett litet besök hos Jocke och hans mamma som stod på en loppis också. Synd att vi kom så sent annars hade jag velat handlat lite.

Sammanfattning av resan:
Körde fel ett X antal gånger
Felparkering (publik av två skrattande killar)
Spärrat kort
Tjaffs med Björn
Fuck you fingrar
Körde fel igen
Höll på att köra in i en stillastående polisbil med sirenerna på
Svettig
TRÖTT
=
Jättekul!


I morgon är jag ledig, på tisdag ska vi till akuten i Tierp och kika. Onsdag, tors och fred ledig! Roliga dagar.

På onsdag ska jag besikta pappas bil, hoppas att det går bra för mig att byta ljuddämpare bara. =(

På tisdag åker jag till pluppen! <3

RSS 2.0