1 år!

Ja, igår var det ett år sedan Björn och jag träffades.
Ett år har verkligen gått fort och jag hoppas att det bli många fler! <3

Jag hade handlat med mig lite god mat och efterrätt, kycklingwok, glass, grädde, cocktailfrukt och choklad. Vi åt oss proppmätta! Sedan fick Björn en present av mig, den blev inte som jag tänkt mig men han verkade gilla den ändå.

Björn hade glömt bort att det var "våran" dag igår. Det var vad han sa men jag tror Ändå att han råkade se vad jag skrev till Simon på msn! Men gulligt i alla fall om han låtsas för min skull eftersom att jag skulle överraska honom, eftersom att jag förstod att han hade glömt. Men det kommer fler år. =)

I lördags och söndags var jag och Björn i garaget och målade motorblocket till Asconan i både rosa (grundfärg) och röd! Det var skoj! =)

       

Idag hade jag och Paulina möte med Monica igen, vi skrev ihop ett brev som vi ska skicka ut till företag i hopp om att de ska bidra oss med en slant. "Ingen kan göra allt men alla kan göra något".

Ikväll har jag suttit här och skrivit på min bokrecension i cirka tre timmar och den är ändå inte klar!!!!!! =O Jag ska skriva på den imorgon med, då måste den bli klar och sedan ska jag lämna in den och se om det finns något som jag kan förbättra.

På torsdag kanske jag och baby ska till stan och köpa en dator till mig och sen ska vi kolla ut vart Celsius skolan ligger i Uppsala för det är där jag ska skriva högskoleprovet på lördag. Kan ju vara bra att veta var det ligger. =D

Nästa vecka är det lov! Skönt kan man tycka men jag har två hemtentor att finula över. Så ska jag rensa ur skrubben här hemma tillsammans med Emma. Sedan ska jag försöka hinna med att åka till mormor och morfar i Källviken och hälsa på och baka till projektarbetet.

Nej nu är det snart god natt, jag börjar 12 i morgon men jag ska till farmor och hämta en sockerkaka först. Så ska jag plugga lite på förmiddagen tror jag.

GOD NATT BJÖRN! <3

 1 år!

Fredag

Fy fan...idag fick vi hemtent:ORNA!!!!!! Två stycken. En i vårdpedagogik och en i sjukvård. Monica tror att jag klarar det fin fint, hoppas hon har rätt.....

Just nu sitter jag hos Paulina och käkar oranga och gröna pinnar med dipp. ^^ Vi KANSKE åker till Örbyhus senare vi får se....

Imorgon ska jag åka in och kika på en dator...LÄNGTAR!!!!!!!

Just nu VEEEET jag att Björn sitter hemma och gråter för att han längtar såååå efter mig.....;)

Bye bye.....

Marknaden

Ja förra torsdagen så stod Paulina och jag på marknaden och sålde fikabröd och röda band till vårat projektarbete "Barnen i Ryssland". Det började med fint  väder och slutade i skitväder, blött, kallt och jävligt! Men vi höll oss kvar och fick ALLT sålt! Vi är mycket nöjda med vår dag! Vi sålde för 1400:- så det är mer än vi hade hoppats på. =)

Ja, vad har mer hänt då? Jag har perioder när jag skriver mycket och ibland mindre.

Jag fick tillbaka mitt samhällsprov idag, MVG. Jag är mycket nöjd. =)

I morgon ska jag städa hos farmor igen ochc sedan ska jag hem till mamma och äta hemmagjort pizza och som avslutning på kvällen så ska jag till Paulina och mysa! =D Lääängtar!


På lördag ska jag nog till Gävle och flytta grejer till pappas lägenhet igen så ska jag handla lite grejer.... ^^

Nu ska jag repetera en sista gång inför svenskaprovet i morgon...

God natt!!!!

Björn Eriksson <3

Emma 17år! <3

Igår fyllde Emma 17 år, min lillasyster blir så stor! =O Hon fick en massa hudkrämsprodukter och grejer från Body Shop av mig och Björn. Björn kom på kvällen och åt tacos med oss, det var mysigt.

Björn hjälpte mig att göra röda band till marknaden på torsdag. =) Efter det gick vi ut med Zack, vi gick 5km. Skönt. Sedan åkte vi hem till Björn....

Idag hade jag som vanligt nästan inga lektioner, men destomer att göra hemma. Jag skriver och skriver, läser och läser....Vi har inte fått hemtentan ännu, ska bli kul att se hur den blir!? xD

Vid fyra kom pappa hem till mamma för att jag skulle klippa honom, han blev skit snygg som vanligt. <3 På lördag SKA vi flytta. Jag ska fråga Björn om han vill hjälpa till.

Sedan åkte jag till Björn med lite mat. Vi år kassler och sallad. Det var jätte gott!

Nu sitter Björn och ser på film och jag har pluggat. Jag har förresten läst ut boken "Doktor Glas" två gånger nu. (om 17 sidor) Den var bättre den här gången faktiskt. Jag ska försöka skriva resencionen på lördag och söndag.

På fredag ska jag vara med Paulina och Eric, vi ska till Genomfarten och plugga. =)

Nu ska jag mysa med Björn. Hejdå! =)

PS. IGÅR BLEV MIN MORFAR FRISKHETSFÖRKLARAD FRÅN SIN CANCER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPI!!!!!!!!!!DS.

Soppatorsk!

Idag vaknade jag med ont i magen och somnade med ont i magen igår. Jag har tänkt på mitt naturkunskapsprvresultat. Haha, herre gud...
Jag har egentligen inte gjort något idag. Det blev inget med pappa för han var sjuk, han hade feber stackaren. Vi ska åka i morgon istället om han mår bättre då. Jag måste i alla fall åka för jag ska köpa present till Emma. <3

Jag hade ju lovar Emil skjuts till Ålfors så det fick han. Jag lovade att hämta dem också . Vid sextiden ringde jag till Eric som bor i Ullfors, nära Ålfors och sa att jag skulle titta förbi en stund innan jag skulle hämta Emil vid nio tiden. På vägen så kände jag att jag var på väg att få soppatorsk, helvete! Jag kom till Eric och bara några minuter efter att jag hade varit hos Eric så ringde Emil och skulle ha skjuts. Eric och jag ska ses på fredag i stället.

Jag klarade mig till Ålfors där jag fick lite soppa för att ta mig till kyrkbyn och Uno-X (pizzeria) sedan skjutsade jag tillbaka Richard och Emil till Ålfors och Dolmen åkte med mig tillbaka till Tierp.



Jag träffade Jonathan en snabbis på Tierp också, han var ute å lekte lite. =)

Jag åkte hem och satte mig för att läsa om min bok som var förra veckans tips. Den är bra faktiskt.

Jag ska hitta på något annat nu, klockan är halv ett men jag vill inte sova ännu! Blir en film tror jag.

God natt på er!


Farfar <3

Idag (fredag) åkte jag, Paulina och Victor till Västland för att hälsa på min farfars grav. Vi skulle knäppa kort på hans gravsten och använda bilden i ett skolarbete. Bilden blev jätte fin, det skulle varit lite mörkare bara för vi tände ett ljus också. Så var vi hem till Victor en stund också och hämtade hästtäcken.

Sedan åkte jag hem och sprang och funderade på vad jag skulle äta. Men då kom Björn till min räddning, vi åkte till hemköp och handlade fläskfilé, mums! Jag ville helst äta på restaurang men Björn fick bestämma. =) Jag blev så nöjd!

Sedan åkte vi till en fest föt att träffa Jonathan, i början var det inte speciellt kul men sedan satte vi oss och pratade med Jonathan, då blev det lite roligare i alla fall.

Sedan åkte Björn och jag för Björn skulle upp tidigt i morgon och mecka. Jag stannade hemma ör jag ska flytta grejer med pappa i morgon. Så får vi se om vi ses i morgon eller inte om inte Björn ska på krogen.

Natti natti

Blodbussen!

Hallåj

Igår åkte jag till Björn efter skolan. Men innan jag steg på den bussen så steg jag på en annan typ av buss- BLODBUSSEN! Jag och Pavvo var på väg och skulle kika på filmer när jag såg blodbussen på torget. Så vi sprang dit i regnet. Väl inne så var det fyra britsar och trångt men jag blev jätte väl emottagen av kvinnan i receptionen! Jag fick svara på frågor om min hälsa och så vidare. Sedan hade jag ett samtal med en manlig sjuksköterska om att mina uppgifter stämde. Sedan gick han och jag till en av britsarna och han tog blodtryck och fyra rör med blod som ska iväg för att testas. Ska bli kul att veta min blodgrupp. Jag hoppas verkligen att jag är en lämplig Blodgivare! Det var mycket folk där som man aldrig trodde skulle göra något sånt. Hoppas Björn följer med mig någon gång. =)

Sedan åkte jag hem till Björn och lagade mat. Vi hade en trevlig kväll tycker jag.
Idag hade jag Naturkunskapsprov om gener och sånt skit. Jag kände mig väl förberedd så jag tror att et gick bra.

I morgon ska jag och Paulina åka till Västland och knäppa kort inför ett skolarbete och på lördag ska jag flytta grejer med pappa som sagt. Som avslutning ska vi ut och spring en runda i Hemlingby! =)

På kvällen vet jag inte vad jag ska hitt på. =)





Natti natti

RSS 2.0