Rockabilly night på Ekebyladan!

I lördags var jag och Matilda till Uppsala och shoppade upp hela lönen. ;) Nejdå, men vi handlade lite kläder. Vi kände att vi behövde piffa upp garderoben inför söndagen när vi skulle åka till Ekebyladan och titta på granna pojkar.

Jag handlade en skjorta, kalender, bodybutter, nagelfil och en hög midjekjol, Matilda likaså. Vi är mycket nöjda med dem.
Vi var där hela dagen och det var riktigt kul trots värmen. =)

Björn var i Mantorp så han kunde inte följa till med till Ekeby så det blev en killfrikväll för Matilda och mig. =)

Så kom söndagen. Jag åkte till Matilda vid tre tiden och vi grillade lite kött och gjorde en sallad. Jävligt gott!!!

Så började vi göra oss i ordning och det är bland det roligaste jag vet! =D Vid sjutiden bar det iväg. Det skulle bli skitkul!

Väl framme så gjorde vi verkligen entre i våra outfits! I princip bara Matilda och jag som hade klätt upp oss, av tjejerna i alla fall. Dessutom var väl medelåldern runt fyrtio. :P

Det första bandet som spelade hette Domestic Bumbelbees, de var mer åt blues hållet, alltså Inte min smak riktigt men de var väldigt duktiga! Jag bara väntade till John Lindebergs trion skulle stiga upp på scenen. Hela kvällen innan hade karlarna kollat in Matilda och mig. det var kul. =)

När de äntligen började spela så ställde vioss längsfram bredvid "Tuggmun" som vi döpte henne till. Hon trodde verkligen att hon var något!! xD Hahaha. Det var kul att se....

När de sa att de skulle spela "Every saturday night" så ropade jag "Yes!" och just då blev det tyst i hela lokalen så alla började skratta men bandet uppskattade det nog.

Vif kvällens slut så köpte vi varsin skiva. Matilda den nyaste skivan och jag den gamla. Så fick vi dem signerade. Matilda krävde att de skulle skriva "puss puss och ett hjärta" på skivorna så att våra män där hemma skulle bli avundsjuka! Hahaha, Matilda; "Men, PUSS PUSS!" HAHAHAHA!!! =D

Vi var väldigt nöjda vid kvällens slut. Kvällen kunde inte slutat bättre med att baby kom och hämtade mig och jag fick sussa på hans arm. Det kändes som flera år. (fyra dagar).

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var Björn och jag hem till "Lasseland". Det är en polare till Thomas. Han hade besök från Amerikat. Herregud vilja smurfar. xD Vi kom hem vid två och somnade sött.

Imorgon ska vi åka till Rättvik!!! Som jag har längtat!!! =D

Bye bye!!

Världens bästa pojkvän!

I måndags på jobbet så började jag känna mig jätte dålig. Svag i knäna och yr. Jag tänkte att jag hade ätit och druckit dåligt och så var det för när jag senare satte mig på bussen påväg till Björn så kände jag direkt vad det var. Jag kände mig precis som  när jag inte har ätit på länge. Jag blir jätte sjuk! Det har hänt en gång tidigare hemma hos Björn och jag viste att det skulle bli en till ikväll.

För när jag hade plingat på bussen för att kliva av så var det inte långt ifrån att jag kräktes i bussen. Jag sprang upp till Björn som tog emot mig med öppna armar men jag sprang bara förbi och in på toaletten. Blää! Där låg jag och kräktes medan Björn lagade mat. Jag satte mig sedan i duschen bra länge och bara satt, jag hörde hela tiden hur Björn sprang fram och tillbaka från köket till TV- rummet. Jag undrade vad han höll på med?

När jag kom ut ur duschen så blev jag tillsagd att inte komma in i TV- rummet. Hepp tänkte jag, jag står väl här då. När jag äntligen fick gå in så fick jag vääärldens gulligaste överraskning!!! =D Jag blev så jävla glad! Då hade Björn grillat hamburgare, gjort pommes och lagt upp allt det asfint på tallriken. Överdelen av brödet lår i ett salladsblad och även brödet hade han haft på grillen en liten, liten stund. Så sa han att det var väldigt lite av allt för att jag hade kommit till en fiiiin restaurang. (men självklart fanns det mer mat i köket ;) ) Åh det var så jävla gulligt av honom och jag fick tårar i ögonen. Där satt jag i en stor huvtröja och i Björns kallsonger och åt jätte fin och god mat. Det var värt alla spyor i världen! =)
Tycker om dig så mycket Björn!!! PUSSAR!


Miauuu!


I tisdag så klippte jag mig. åh hjälp hur jag ser ut! Det var första gången på ett år och det var mycket slitet hår....väldigt mycket. Så det blev inte så mycket kvar av det hår som jag tyckte var långt. Men det är det värt för nu är jag på god väg att få lååångt och fiiint hår. =) Jag klippte lugg också, det tar ett tag för håret att vänja sig med hur det ska ligga. Men det löser sig. =)

På lördag ska jag på fest i Sikhjälma med Matilda och Fredde, det ska bli jätte kul! Björn ska också följa med om han är hemma till dess, då skulle jag bli jätte glad! =) Så får vi sova över där om vi vill i Matildas stuga. Myyys =)
På lördag fyller farmor också. Jag tror att jag ska köpa en tröja åt henne. =) Jag ska gå in på Moniques imorgon efter jobbet. Jag slutar klockan ett. Skönt! =) Sedan åker jag till pappa, jag vill vara hos honom ett tag nu. =)

Älskar pappa! <3

Work out!

Idag var det en såndär typisk söndag. Tråk-söndag.

Igår kom Björn i alla fall sent på kvällen. Jag blir så glad när jag är med honom! =) Vi kikade på "Lejon Kungen", eller vi började se den för vi somnade ganska snart. Jag gillar den filmen mycket och jag kan nästan varje replik. Hihi! Men vid 01.00 så gick vi och lag oss för Björn skulle upp och jobba stackaren! Själv har jag varit ledig. Min första vilodag på länge. Jag hade tänkt cykla till farmor men precis när jag skulle iväg så började det spöregna! =O Så jag ringde till farmor och sa att jag kommer i morgon i stället. Då jobbar jag kväll, det är en skön vecka den som kommer. Det börjar kännas nu att man vill ha ledigt.

Ikväll var jag över till Hanna. Vi sprang en sväng på 30 minuter. Det var riiiktigt skönt att springa i dag det tyckte både Hanna och jag. Tusan vad rädda vi blev när det körde förbi en ambulans som körde igång sirenerna en snabbis bara för att skrämma oss! xD





Snart kommer Björn igen, vi ska se "Besatt". En  film som går på 3:an klockan 21.00 ikväll. Det är tydligen en film som är baserad på en verklig händelse. Sånna filmer gillar jag. =)

God natt!

Björn- You are my guardian angel.

Äntligen fredag (kan man tycka)

Ja för många innebär nog fredag party och vila. Men när man jobbar inom vården är det annat. Usch. Men på lördag blir det nog fest i alla fall i Österbybruk. Troligen samma tjaffs som alltid men värre eftersom att det inte är någon åldersgräns! Blää!! Men det ska i alla fall bli kul att träffa Matilda och Bettan, Pavvo ska inte med. =(

Idag skulle jag ha varit hos pappa men det blev inte så. Stackars pappa. Älskar honom så jävla mycket!!! <3

Idag var Björn i Stockholm och köpte bildelar, han hade tydligen varit i ett vääääldigt fiiiiiiiint område??

Åh, jag snackade med en kille förut på helgon som hade ett band som heter "Guardian Angel" och dom är så jävla duktiga och bra! Fy fan vad svårt han har haft det. ='( Jag försöker leta upp bandet på "My space" där jag lyssnade på dem förut men jag hittar dem inte nu. =( Fan.


PAPPA <3<3<3<3



Onsdag.

Idag blir det andra dagen för Hanna och mig på vårat träningsschema men idag ska vi bara gå i 45 minuter så det kommer bara att bli skont. Jag har fortfarande ont i ryggen så det kan ju vara bra att ta det lugnt.

Igår var Björn och jag över till Patrik och Jon som "campar" inne på Savalcoområdet. Vi grillade kött och korv men sedan skulle de hålla på med bilarna så då stack jag ut och sprang. Riktigt skönt. Patrik är så jävla rolig, en riktig norrlänning!

Baby försov sig idag stackars. Väckarklockan ringde för fullt i en timme men ingenav oss var vid medvetande.

Innan jag åkte hem från Björn idag så packade jag med mig en jävla massa kartonger som skulle till återvinningen. Nu kommer man ju faktiskt in genom dörren! =O

Fan vilken tabbe jag gjorde när jag skulle åka ut från Konsumparkeringen! (återvinningen) Jag vet inte alls vad jag tänkte på men vid utfarten och infarten så körde jag på infaretn. Filerna ligger precis brevidvarandra. Gubben som skulle in till Konsum blev väldans sur och tutade åt mig. Usch vad jag skämdes. Jag brukar aldrig göra såna tabbar i trafiken. Men det händer även den bästa. ;) (eller hur Pavvo ;)

Nej nu ska jag städa rummet tror jag i den här jävla hettan/fuktigheten! Bläää!

Kommer nog mer ikväll.

Baby.

----------------------------------------------

Ja, då har man tränat igen då. Vi gick i mer än en timme det var skönt. Men helvete vad ont jag har i ryggen! ='( Fan.

När jag börjar sista året i skolan nu till hösten så ska jag ta kontakt med min studievägledare. Jag ska ta reda på vad det kostar att åka till ett engelskt land som volontär. Det ska bli kul! =D Plus att jag har börjat sänka ribban lite för mina mål. Läkare blir ett senare alternativ tror jag, vi får se.... =) Just nu vill jag bara gå klart skolan.

Fan, jag käkade mig proppmätt för en timme sedan men nu är jag hungrig igen! =O Snacka om förbränning!!! =D

Imorgon ska jag träna med Hanna på morgonen och sedan ska jag vara med pappa. Vi ska fika eller åka och bada. Men sedan klockan tre så ska jag jobba. =/ Inte bra, verkligen inte bra för min rygg. =/



                                                                                 
                                                                                       


                                                                                                     ='(

Inte igen!

Åh, nu har jag gjort illa ryggen igen!!! Det här yrket är verkligen inte min grej. Jag får satsa på något inom vården som inte innebär lyft.

Idag var första dagen på mitt och Hannas löpningsprogram inför Lidingöloppet, det var jätte lätt. :) Men nu sitter jag här och vill bara spy för att jag åt några kakor med mamma. Fan jag hatar mig själv.

Imorgon ska jag jobba igen men sedan är jag ledig en dag. Idag jobbade jag bara till ett precis som jag ska göra i morgon. Det är skönt i alla fall och jag tror inte att min rygg klarar så mycket mer. Fan.

Ikväll är Björn med Jon och Patrik, de pillar på sina bilar och ska grilla lite. Myskväll med grabbsen. ;)

Usch vad jag saknar Matilda och Madde! Det ska bli kul att åka till Stockholm med Matilda i alla fall när vi ska gå på en massa secondhandaffärer.

Imorgon åker jag nog till pappa tror jag. Det var länge sedan jag var där. Igår käkade Emma, pappa och jag på Peter's, det är ett nyss ställe i Tierp. Det var jätte god mat! 



                                                                    
          Anna   <3    Björn                                                                                             

Fredag kväll.

En ganska ensam fredagkväll även om Emma och Jocke har varit hemma hela tiden.

Kan man verkligen lita på någon fööööör mycket och var går den gränsen? Jag kände mig trygg fram till ikväll men nu är jag bara förvirrad?

Imorgon jobbar jag kväll, det var ett tag sedan nu.

Hanna och jag ska springa Lidingöloppet  den 28 september. Det ska bli rikigt kul! Så nu ska vi följa ett 12 veckor långt löpningsschema. Jag tror inte att det blir några problem eftersom att jag springer varje dag. Det ska bli riktigt kul men det kommer att bli svårt att träna ihop eftersom att vi jobbar så olika men det ska nog lösa sig. =)

Nej, snart är det läggdags eller i alla fall tv/sovadags. Hoppas jag kan sova nu, jag förstår inte varför jag inte ska kunna lita på dig?







Hanna och jag kommer att äga!=D




Björn <3


Shopping + Morfar <3

Igår åkte Emma och jag in till morfar i Uppsala. Ha n har opererat bort en tumör. Allt har gått mycket bra. Men det var inge roligt att se morfar ligga sådär för han har alltid varit aktiv och klagar aldrig fast han borde. Det var på grund av den envisheten som cancern hann gå så långt. Men nu är det bra.

Innan Emma och jag gick upp till sjukhuset så gick vi till JC för att byta min jeans. Jag har haft dem i fyra månader så jag var osäker på om jag skulle få byta. Men eftersom att byxorna kostade 1000:- så ville jag ge det ett försök i alla fall och som vanligt när det gäller JC i Uppsala så gör de allt för kunderna och juag får välja hur jag vill göra; får pengarna tillbaka, åresentkort eller ett par nya jeans. Så jag tog ett par nya jeans och ska försöka med dom men om det skiter sig med dem också så får jag be om pengarna tillbaka. Guld till JC! <3

Syrran köpte skor, ett par snygga ballerina/klackskor. Så var vi och käkade på Cupido, vi delade på en sallad eftersom att man får så otroligt mycket! Sedan åkte Emma hem efter att vi hade hälsat på morfar och jag blev själv kvar. Så jag gick en sväng och kollade på kläder, jag köpte två tröjor som jag bara några minuter senare ångrade men de var inte dyra alls så det gör inget. Så köpte jag en nya BH och trosor, jag har eller jag BRUKAR ha jätte svårt att hitta BH, men jag är jätte nöjd med den jag hittade!!!!!!! Vit och fin.

Sedan var det dags att åka hem, jag skulle till Björn. Så där står jag och pratar med Paulina i telefonen och vips har bussen både kommit och åkt som jag dessutom fick vänta 40 minuter på. Så där står jag och ser dum ut och får vänta ytterligare en timme. Så jag gick och tog en hamburgare medans.

Väl på bussen så kände jag hur tröttheten kom över mig, varmt hade det varit också. När jag kom fram så var Björn hemma, jag var helt säker på att han var i garaget. Jag hoppade snabbt in i duschen och tog sedan stolt på mig mina nya underkläder. Det blev MYCKET uppskattat!! xD ;)

Idag hann jag bara kom hem till Tierp så tog jag på mig träningskläderna och gav mig ut i den äckliga hettan, fy faan säger jag bara!!! Men jisses så skönt det är när man kommer hem. ;) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Det visar sig. Babe är i Västerås. Jag är så avundsjuk! Om jag inte hade jobbat så hade jag också varit där i denna stund. =(

Grattis mamma & mormor!

Idag fyller min mamma och mormor år! =D Grattis på er!  (Mamma blev jätte glad över Emmas och min present. ^^

Idag på jobbet var jag så fruktansvärt trött! Det var jätte jobbigt för även om jag bara gick till klockan ett idag så kändes det som en evighet!!!

Efter jobbet så skyndade jag mig ned för att byta om men så blev jag stoppad av två människor som inte kunde ett ord svenska utan bara liiite engelska. De ville träffa en läkare, så jag fick springa iväg med dem till expeditionen och sedan iväg med dem upp på Husläkarmottagningen, därefter kunde jag byta om. Så var det bara att sätta sig i bilen och åka iväg på min ANDRA kontrollbesiktning.

När jag kom dit fick jag tyvärr inte den killen som hade "tagit hand" om mig tidigare, utan det var en surgubbe. Han frågade den andra killen (tyst) om det var han som hade besiktigat min bil tidigare. Jag hörde inte allt men det var som att det hade behövts gjort en massa andra saker på min bil enligt surgubben och att den andra killen hade släppt igenom mig bara för att jag var "snygg". Jag blev generad och förbannad över att de resonerade så och att jag inte fick veta vad jag egentligen behövde åtgärda. Men nu struntar jag i det för om ett år är bilen såld!

Jag tog en joggingrunda idag efter att jag kom hem från mormor. Jag sprang riktigt snabbt och det var hemskt jobbigt! =O Men det är sååååå underbar känsla nu efteråt! =)

Godnatt på er. Ikväll ska jag ägga mig tidigt.

Björn <3

RSS 2.0