Update

Dålig update som vanligt.

Förra torsdagen åkte jag till Mdde och Markus i Gävle, det var jätteskoj. Vi mysade med sallad som vi länge längtat efter och med en fika på det. Dagen efter lekte jag med Eric, vi gick till samma ställe och tog en smörgås, uuunderbart gott!! Sedan köpte vi byxor till Eric. Haha det var kul :)

Det har hänt en hel del på jobbfronten. De som påstår att det inte finns jobb idag är ENBART lata!

Jag har varit på en intervju  som personligassistent och gått ett dubbelpass men det stället var inget för mig så jag avslutade det. Jag väntar fortfarande på att en annan arbetsgivare ska komma tillbaka från sin sjukskrivning så jag kan få gå dubbelt hos en brukare i hennes arbetsgrupp.

Dessutom var jag på intervju på Akademiska och där verkar det inte vara några problem att bli timmis, inte för mig i alla fall enligt den arbestgivaren. JAG ÄR BÄST!

Sedan har jag funderat på ett jobb på behandlingshem men det får ligga på is tills jag vet mer om hur mkt jobb det blir på akademiska och som personlig assistent.

Arbestgivaren som jag "dissade" gav sig inte efter att jag avböjde erbjudandet utan ville sätta mig på ett annat jobb direkt. Så....du är enbart lat som säger att det inte finns jobb!

Dessutom har jag på Högbergsskolan om jag vill och på Danielsgården är jag timmis.

Nu ska jag inte påstå att jag kommer få nått höjdarjobb eller så eller jag kanske inte ens trivs, men jobb kan jag skaffa om jag vill!

I kväll var jag och och mysade hos svärmor och svärfar. Jag ska mysa med mamma på söndag kanske, hoppas B kan vara med. Mamma <3

I morgon ska jag klippa gräset och plocka in ved. Idag städade jag huset. Jag är nöjd.

NATTI

Intervju

Dagen började med att elda och vika tvätt och skriva på min meritförteckning. En kvinna från facket ringde, från hemtjänsten och från alla möjliga ställen. Och rätt som det är så ringer Anders Linde, Lindas arbetskamrat. Linda är en tjej som jag skulle på intervju hos förra veckan men hon blev sjuk. Han frågade om jag kunde komma in på intervju i morgon. Men jag ville visa framfötterna och frågade om jag inte kunde komma idag och han blev glatt överraskad så jag satte mig på bussen till Uppsala.

Intervjun var lyckad, vi pratade i två timmar om allt från sekretess, info om brukaren, lön och ja....alt möjligt. Trevlig typ men linde konstig ibland. Haha, vi kom bra överens ial. Han berättade lite om Lindas brukare också och det jobbet verkade jätte intressant!!!!!!! Askul! :) Så jag ska fixa lite papper igen och sedan ska vi se vart det leder.

Det känns inte sååå bra med det första jobbet av Anders men jag får se var det leder, det blir ju vad man gör det till.

När jag kom hem från Uppsala hade INTE Björn och Jon lagat köttfärpaj som de skulle. Jag hade förberett det mesta, men icke..... :( Så vi åkte och köpte hämtmat, jag tog en sallad. Jag ska hålla på mitt nya nyttiga jag! :)


Imorgon ska jag till Madde i Gävle, det ser jag fram emot! :D Vi ska äta sallad och mysa, jag ska sova där också. :)

Natti!

Jag saknar mami! <3


Tisdag

Ja igår skrev jag inget för internet funkade iche som eg ville. Igår var jag med svärmor och plockade höstisar, det blev en hel del tackvare Monicas svamplaserögon! ;)Så idag har jag förvällt dom och fryst in.

Just ja, de två senaste nätterna och morgnarna så har ett konsigt ljud väckt mig och Björn. Det är skitäckligt. Så nu har vi haft skor och flaskor på dörrhandtagen ifall det är någon som rycker där. För det låter precis som när man stänger vår ytterdörr. Läääbbigt!

På kvällen igår skulle vi montera upp en hylla vi köpte på IKEA men självklart ingick inte skruvarna.! Idag monterade vi upp hyllor och handdukshållare i badrummet och möblerade om, mkt bättre!!! Men även där hade vi otur, vi köpte två handduksringar. Vi trodde vi tog de som jag ville ha men när vi satte upp dom idag visade det sig att det var en av varje, den som B gillade och den som jag gillade. :)

Jag har städat huset idag och så, har inte varit så pigg heller, både förkylning och arbetslösheten ligger som  en sten i bröstet, men det ska väl vända. Ringt till A-kassan också, snacka om att fackombudet i tierp inte kan någonting. Det visade sig vara hekt andra regler än vad hon sa. fuck.

I morgon ska jag ge mig på mitt CV och byta adress. Björn och jag har dessutom startat ett gemensamt konto för mat och räkningar. <3

Nu ska jag mysa med min ängel!<3<3<3<3

Björns bild till mig.

Mitt nya jag

Hahaha, ja jag måste skratta åt mitt inlägg. Jag undrar hur många gånger jag har gjort detta. Av någon anledning måste Detta börja en måndag. Vad jag pratar är förstås träning och bättre mat och regelbundna tider. Jag är egentligen en träningsnarkoman och det måste jag börja bevisa. Jag älskar träning och god hälsosam mat! Jag vet att Björn kommer skratta åt mig när jag återigen misslyckas, men vi får väl se hur det går. :)

Idag var i alla fall jag och Björn till Valbo och gick en sväng på IKEA och HOBBEX. Vi satt här hemma efter vår söndags-pannkaks-frukost och undrade vad vi skulle göra denna regniga dag. Så vi beslöt oss för att åka dubbelt så långt för att shoppa på IKEA än vad vi behövde bara för att Björn ville in på Hobbex. :) I Valbo spelade dessutom John Lindebergs Trio så det gjorde inget. :)

Vi fick med oss diverse ateraljer hem, mest gardinstänger tycker jag! xD

Nu sitter jag i TVrummet och myser. Ingen tv eller stereo på, bara jag, datan och en massa mysiga ljus! Det är så fint här!!! Vi fick en jättefin ljuslykta eller vad jag ska säga, av Monica. Sedan har jag min snäckkorrision (stavning?) med lite ljus i, jag köpte två sjöstjärnor på marknaden i torsdags. :)

Björn och jag undrar vad vi ska äta nu på kvällen, vi får mixa ihop något.

God natt!


flitig

Jag håller visst aldrig vad jag lovar. Jag får fortsätta på mitt tidigare inlägg idag istället. Killarna (Micke och Björn) har kommit långt på bygget nu, de är duktiga.

Jag har gjort mycket de senaste dagarna som rör huset: klippt hallonbuskar, rensat grusgången+krattat, plockat fallna äpplen, plockat in utemöbler och diverse prylar som ligger och skräpar, tagit upp morötterna, rensat i rabatterna och plockat in en massa ved. Jag är nöjd. Skönt att ha ett helt hus att sköta när man inte har jobb för då kan man göra nytta på annat sätt än att dra in pengar till hushållet. =)

Idag kom pappa på besök, han stannade bara en stund, vi gick på promenad bland annat, då följde ena grannkatten med hela vägen runt travspåret. Haha, jag vet nu att katterna heter Rut óch Ragnar. Men Ragnar heter Kittie när han/hon är på våran gård. ;) Vi hälsade på hästarna och njöt i solen. :) Sedan åt vi lite lunch och sedan åkte pappa hem. :)

Micke och Björn åkte cross i tre timmar, otroligt att de orkade det. Vi kom trots allt hem vid tre inatt. Vi hamnade nämligen på krogen igår kväll. Jag fick nya bekantskaper Karin, Tommy och Patrik. Karin pluggade till sjuksyrra så vi pratade lite om det. Jag har i alla fall bestämt mig för att vänta med studier ett tag till, jag älskar livet som det är nu!<3

Ikäll åker vi nog till svärmor, älskar att vara där. Det är alltid mysigt. Hoppas det går bra för Per vid stugan.


Ha det gott!


Hej hopp!

Sambo!!!! Ja nu är jag äntligen sambo med min bästaste bästa vän! Jag bor numer på adressen:
 Hökby 105
 748 95 Örbyhus
 Sweden

Om någon skulle vilja besöka mig. =)

Jag har i ungefär en månad jobbat på Högbergsskolan i Tierp som lärarvikari på omvårdnadsprogrammet. Det var riktigt kul och gav ännu mer erfarenheter.

Jag har dessutom gått med i facket och håller på och försöker bli medlem i A-kassan, vilket inte är så lätt. Jag fick vuxenpoäng av Björn när jag tog det beslutet.

Jag är dessutom med i arbetsförmedlingen vilken jag INTE tycker är kul men ett ont måste känner jag.

Nu ska jag ut och klippa gräset, jag skriver mer ikväll. LOVAR Monica. ;)

RSS 2.0