Födelsedagskalas! =)

Igår skjutsade jag Matilda till flygplatsen, jag hoppas att allt gick bra. När jag kom hem käkade jag ris, kassler och beasås. Sedan gick jag ned till centrum och handlade en överraskning till Björn kommer på MÅNDAG! =D

Jag skulle gå på Gladmat var tanken tillsammans med Therese men hon hörde aldrig av sig så då tog jag emot mitt tillbud nummer två: Lisas bursdagsfest. Jag kände mig riktigt sjuk och hängig men jag bestämde mig för att träffa nytt folk. Det gjorde jag helt rätt i, jag var för visso inte där längre än till klockan elva men ändå. Jag tror jag sa varför jag var här, vart jag jobbade, vad jag hette och om jag trivdes ca 10 gånger. Alla var så trevliga och pratade med mig.

Jag fick en rolig kommentar också av en tjej som jag träffade sist jag var här, hon frågade om jag hade någon pojkvän där hemma. Jag svarade självfallet Ja och sa att han hette Björn. Till svar fick jag: men....var inte du tillsammans med honom sist du var här.??? Hon menade liksom att....har jag inte bytt kille ännu??? Hahaha, jag bara skrattade! xD Så träffade jag vääärldens sötaste tjej igår, väldigt trevlig var hon också. Hon och hennes väninna bytte msn adresser med mig, jag har samlat på mig en hel del nu. =)

Jag höll på att göra bort mig totalt igår också. xD En kille kom och presenterade sig som . KNUT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ville gapskratta men det kunde jag förstås inte. xD 

Det var en annorlunda 20 års fest om man jämför med en 20 års fest för andra ungdomar, dne var alkoholfri. Mig gjorde det inget eftersom att jag inte hade tänkt dricka i alla fall. 

Ikväll ska jag jobba till klockan 22.00. Jag mår lite bättre idag så det ska nog gå bra.

Kram så länge!

Ps. Björn träffade otroligt nog ett par killar från STAVANGER i Mantorp där han är för tillfället, jag fick prata med dom och de skulle ses på tisdag när Björn har kommit hit. Längtar!DS: 

Random

Jag glömde ju säga att jag har varit 233 meter under vattnet förra veckan. Fan vad jag fick lock för öronen. Vi åkte i två tunnlar som gick under vattnet, väldigt obehagligt tycker jag.

Det går för övrigt bra på jobbet jag trivs som fisken i vattnet, man kanske blir kvar här? ;) Även om äldrevården inte är drömjobbet så kan man ju trivas för det.

När jag kommer hem har jag planer på att gå en akutsjukvårdskurs i Lottakåren har även tänkt att bli medlem där. Vi får se hur det blir.

Jag skulle åkt till Kvadrat idag men det får bli i morgon istället, det blev så stressigt. Ska in till Hallfridur och Terje och äta middag klockan sex. Deras dotter Lisa ska komma också, hon är en toppentjej hur trevlig som helst!

Igår fick jag ytterligare en vän, vi har jobbar ihop och pratat och så, så bjöd hon med mig in till festivalen Gladmat som är här nu. Vi ska åka på fredag om vi har tid. =)

Jag har planerat inför Björns ankomst men det går inte att handla så mycket ännu och i helgen jobbar jag och på söndag är affärerna stängda. jag som ville ha allt perfekt till Björn kom. =( Men det finns inte mycket att göra. Jag ser VERKLIGEN fram emot at han kommer, han kommer samma dag som det var exakt en månad sedan jag åkte. Det går otrologt fort! När han åker är det lika länge till, det går fort.

Längtar efter Axmar. =(

Och jag längtar efter mammas och min myskväll till morden i midsommer som vi ska ha. Och pappas och mina lååånga promenader. <3<3<3<3<3<3

Nu ska jag in till Matilda, hon vill ha smakråd på outfit till hemfärden i morgon. Hon åker till Sverige då och hon och Björn kommer med samma tåg och flyg hit på måndag. :D

Uppdaterar ikväll!

Björn <3




Eric ringde idag, jag blev jätteglad!!! :D Vi ska definitivt ses när jag kommer hem!!!! =D

Vi var upp och åt middag hos Hallfridur och Terje som sagt. Vi träffade Hallfridurs son Jon, en otroligt trevlig ung man! Lisa bjöd även men mig på party i morgon kväll om jag inte åker in till Stavanger. =)

Snälla männsikor!

Åh snart kommer Björn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D

ojojoj

Vanlig jobbdag idag. Trött när jag kom hem, så ringde jag Björn men han hade inte tid och sedan fick jag inte tag på honom. Han har väl glömt mobilen hemma. Hoppas han ringer senare.

Jag fick en chock idag av hur en människa kan vara så hemsk!!!! Tjejejn som bodde här innan mig kom hit och skulle hämta en madrass som hon hade glömt. Jag trodde att det var Hallfridurs och lag därför in den hos Matilda för jag hade inte plats för den hos mig. Så skulle jag ut och springa idag och då står hon i trappan, jag säger glatt: hej hej och tillbaka får jag: Vart är mina två lakan! Jag blev helt chockad, får världens utskällning. Det är inte hela historien men Hallfridur och Natalia har berättat hur hon är och det stämmer verkligen, vilken subba! Hon hade hetsat upp sig också för att jag kom och lag in mat i frysen som i princip var tom en dag innan hon flyttade ut! =O

Shit, kan inte beskriva hur hon är som människa!

Försöker planera inför Björns resa hit. Mat och äventyr, får se vad han känner för att göra.

Natti

Jaoooo

Igår skulle jag ut på krogen men vädret sög så jag stannade hemma. Men senare på kvällen blev jag glatt överaskad av Stine och Kaja. =D Vilket slott Kajas moster bodde i!!! Å fan vad Stine å Kaja röker!v =O Men det var verkligen kul och träffa lite nya människor!

Vi ska ut på krogen när dom kommer hem från Turkiet.

Det är skönt att vara själv i lägenheten faktiskt. =)

Idag har jag bara tränat sedan har jag suttit hemma....=( Men skönt och vila också.


Natti

Fredag

I dag, jobbat. Trivs mycket bra på jobbet. Var ut med tre patienter och plockade blommor. Mys.

Pratat med Björn och med farmor, farmor blev överlycklig över mitt samtal.

Mycket trist som har hänt i tierp, R.I.P Simon och Christoffer.

I morgon ska jag nog ut med Stine, ska bli kul, vi får se vad det blir.

Jag blev "uppvaktad" i dag av en arbetskamrat, nån iranier som gav mig blommor, jag förstod inte vad han menade riktigt. Jaja... =P

Tillbringat kvällen med att följa med Natalia till tåget och kollat på "jägarna" så jävla hemsk film men bra! Micke och jag har kommenterat hela filmen över msn, skoj! Jag ska få vara barnvakt när jag kommer hem. Längtar!

God natt!

Jao

Det har inte hänt något speciellt i dag. Jobbade kväll, fick gå tio istället för halv elva plus att jag fick skjuts hem. Det ska jag få i morgon också. =)

Jag fick beröm idag. Dom säger att jag har "räddat" den här ferieperioden, semestern alltså. När ett problem har uppstått med för lite folk eller så så har de tydligen sagt, " Ja men Anna kommer ju!" Det är verkligen jättekul att höra att de tycker jag tar ansvar och är frammåt.


Natti!

Det löser sig...det gör det alltid.....(Timbuktu)

Idag gick det bra att jobba. Fick höra att många önskade att de pratade svenska för det var sån fin klang, jag vet fan inte vad de snckar om!? =O

Jag har löst det mesta problem nu, jag har inte fixat något norsktkonto. Jag får mina lönespecar som A-konto. Mina första lön drog de 36% på men det ska reda ut sig sedan, genom något med skattejämkning så det bara blir 15%. Men det ska vi höra oss för mer om. Jag fick ut 7000 norska i alla fall det är ca 8500 svenska kronor på 14 dagar och då är INTE OB tillägg inräknat plus hög skatt. Jag tror jag ska vara nöjd, eller? Svårt det här med första jobb, men jag har lärt mig mycket.

Jag har lagt till ännu en lördag med 500:- extra så nu är det tre dagar. =) Så ska jag evt få lite kvällar också för en tjej har blivit jättesjuk, skadeglädje! ;)

Jag har glömt säga att jag har gjort illa ryggen men det börjar bli bra. Men ingen fattar vad jag menar när jag vill skriva i papper om skada på arbetet. Skitsamma. Det är så svårt att göra sig förstådd och få svar på just de frågar jag spör om. =(

Saknar mamma och pappa! <3

Snäckor

Idag var jag ledig. Skönt. Men dagarna går så sakta då. =(

Idag fick jag dessutom reda på att jag måste skaffa ett norskt bankkonto för att kunna få min lön. Man kan ju då undra varför inte min arbetsgivare har informerat mig om det, jag har ändå jobbat här i snart tre veckor! =O

Så i morgon ska jag knäppa kort till mitt kontokort och på torsdag ska jag till banken och ta reda på om "brukskonto" är samma sak som "kölenkonto" som jag blev informerad om på Swedbank, för det verkar bra. Då måste det bara vara att avsluta kontot när jag åker hem och starta det när jag åker tillbaka?

Ja det är inte bara en sak att hålla reda på här. =( Men jag lär mig mycket om hur allt går till, man lär av sina misstag.

Idag följde vi med Hallfridur och Terje till deras fritidshus, jättefint men det var mer som radhus, inte alls lika mysigt som i Axmar! <3 (lääängtar dit!) Jag plockade lite fina snäckor och sånt, en var till Björn. Den hade små rosliknande saker på sig. Han var så söt när jag berättade det, han sa att jag var den finaste snäckan! <3<3<3 Ingen är sötare än Björn och ingen är en bättre charmör och tänk att han bara är min, min, min! <3<3<3<3

I morgon jobbar jag till halv fyra, skönt. =) Jag ska som sagt försöka byta till mig lite kvällar. =) Hoppas någon vill det.

Lääängtar till Björn kommer!!!! =D

Björn är det bästa jag vet och mitt ALLT!

snuskgubbe

Hmm, idag.....

Jag vaknade sent, klockan var nästan elva tror jag. For upp i sängen, kastade i mig frukost och satte mig på bussen till jobbet, men inte för att jobba utan för att fixa med tider veckan då Björn kommer. Allt löst sig fint men jag tog bort en dag.

Sedan gick jag till REMA 1000 och handlade, missade precis bussen så jag fick gå hem. =( Gjorde en asgod paj och åkte sedan på jobb. Så jävla lugna kvällar! Sitter och äter eller läser typ. =) Jag ska försöka byta till mig fler kvällar, mer pengar. =)

Idag visade en av gubbarna sin snusksida. Jag hatar dom då och vill bara slå dom! Men en del dementa blir så, det är fakta och en inriktning på demens så jag försöker att inte bry mig men jag säger definitivt NEJ, klart och tydligt!

Det var väl min dag.

Björn Eriksson <3

PS. Björn fick internet idag!DS.

Underbar dag

Ja idag trodde jag att jag skulle vara dödstrött. Jag somnade vid 24.00 och vid två messar Björn=Anna vaknar, sedan somnar jag nätt och jämt om, vid 05.00 tiden vaknar jag vettskrämd och tror att det är inbrott hos mina hyresvärdare, jag hör snabba fotstegg och brak. Men så kommer jag på att de har varit bortresta och skulle komma tillbaka idag. =)

När jag väl slumrar en stund innan jag ska gå upp så drömmer jag att jag får livmoderframfall, det var en hemsk känsla!!! ='O

När jag gick upp klokan sex så var jag ganska pigg ändå. Jag och Tine var på grupp två och vi jobbar så jävla bra ihop! Kvart i två säger Kari att jag får gå hem när jag i själva verket slutar kvart över tre!!!Underbart!

När jag kommer hem drar Matilda och jag ut och springer och sedan skulle vi handla mat och påvägen dit så skrattar vi och pratar om hur dumma vi var sist när vi gick runt i hela Sandnes en söndag för att hitta en öppen mataffär. Mataffärerna har ju stängt här på helger, så kliver vi ur bilen och ska gå in på REMA 1000. JA MEN FÖRI HELVETE ANNA OCH MATILDA DET ÄR SÖNDAG IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi skämdes som fan inför varandra,,,,nästan i alla fall. =)

Vi åt kyckling och ris och sedan gick vi ned till 7 eleven för Matilda skulle köpa cigg.

Sedan har jag pratat med Björn på msn, jag hoppas han får internet hemma i morgon! =O Vi har bestämt vecka nu och det låter som det blir 27/7-3/8. Jag ska försöka byta bort måndagen och kanske ta bort en dag. =) Jag vill ha en liten semester med Björn. Då kan det vara värt att missa en dag.

I morgon jobbar jag 16.00-21.,00, skön kväll och på tisdag är jag ledig. =)

Nu ska jag se på film och äta chips. =)

Natti

Underbar kväll!

En jävligt skön kväll! Jag har berättat om hur jag känner för en av de som jobbar på grupp tre, så jag kommer aldrig att behöva vara på grupp tre. Känns jääävligt skönt! Sen låg alla mina patienter vid sjutiden och därefter satt jag till kvart i tio och år godis å såg på tv. Slutade egentligen halv elva men fick sluta kvart i tio och fick dessutom skjuts hem. Underbara människa! :D

I morgon börjar jag kvart över sju och jobbar på grupp 2 istället för tre. Ansvar för hela gruppen igen, känns skönt! =)

Ska försöka sova nu, är inte alls trött, men men....

Björn har ringt under kvällen och han verkar ha skitkul och det glädjer mig, han säger att han önskade att jag var där. Kan han vara gulligare???


Natt på er!


Kväll

Ja idag jobbade jag kväll, kändes inte så kul först men väl där var de riktigt skönt och kul. jag förvånas själv hur bra jag trivs och att det är KUL att jobba, i af de flesta dagar.

Men det var mycket knas ikväll; en tjej hade missat att hon jobbade och var bortrest, så vi ringde in en annan, vid femtiden så säger miss muhammed att hennes unge har sprungit bort och måste hem och leta, visst tänkte vi, en halvtimme eller så, men fem timmar gick och inte ett ljud. Även om det hade hänt någon olycka, tycker jag att man har ANSVAR att höra av sig till arbetsplatsen. Har jag fel?? Sen var en kärring ungefär som hon jag berättade om nån dag tidigare fast den här jäveln som också var miss Muhammed hörde jag inte vad hon sa. Hon suckade åt ALLT jag gjorde eller svarade mig inte. =(

Jajaja, jag skiter i dom. Jag gör mitt bästa och det jag kan.

I morgon jobbar jag kväll igen, skönt, men på söndag är det dag igen, svårt att ställa om sig. Plus att jag ska ha rapport då. =S

God natt!


Gog morgon. =)

Jag glömde skriva det att jag hade hela grupp två för mig själv igår, helt ensam. Det var en annan tjej som hade jobbat på Blå avdelning från och till i flera år men hon tyckte inte att hon kände patienterna tillräckligt. Vafan är det för nått??? Jag har varit där EN gång tidigare men jag fick det förtroendet och jag klarade det gallant! STOLT!

Sitter återigen och väntar på att jobba, börjar tre idag med. Idag kobbar jag till halvelva så jag kommer nog hem vid elva tiden om jag hinner med bussen. Usch och sedan upp och jobba 07.15. ='( Usch....

Nej nu ska jag se på tv, orkar inte träna idag tror jag.

Ledig idag.

Ja i dag var jag ledig men jag gick upp vid 9 för att följa med Matilda till Stavanger. Hon fixade sina papper.

Sedan käkade jag mat hemma och sen har jag faktiskt inte gjort nått mer, handlat lite och nu lagar jag mat igen!

Jag har ju pratat med Björn förstås, det var det bästa på hela dagen!

Regnat har det gjort idag men jag hörde att det var tokdåligt väder i Sverige. =O


Puss o kram

"what ever"

Ja, jobbat idag. Gick helt okej. En sån där "what ever" dag.

Efter jobbet så tog jag bussen hem och käkade min brors specialité, krossade tomater, majs, champinjoner, vitlök och lök. Billig och god pastasås.

Emma skickade bild idag på ängels som Emil hade jutit på jobbet och lagt på Gustafs gravsten. Jag ska ladda upp en bild på honom i morgon. (Gustaf alltså).

Efter maten så diskade jag och Natalias typ kom hem och hälsade en snabbis sen drog han.

Matilda och jag drog ned på fiket " Alletiders", så jäääävla god cacao m. krem!!!!! Älskar! Det ska jag bjuda Björn på när han kommer.

Efter att vi kom he därifrån var vi hungriga IGEN så vi lagade ordning fika och kollade på "This is England". Och nu sitter jag här och snackade just med Baby.


I morrn ska Matilda och jag till Stavanger för att fixa papper. Jag är ledig och hon jobbar kväll.

God natt, tänker på dig Emma! <3


 På café Alletiders.

 Nedanför och bakom det här huset bor vi men de sitter ihop. Som källarvåningar kan man säga.

Pissdag, men bra mot slutet.

Ja igårkväll fick jag reda på att Gusaf vår älskade katt har vingesjukan och skulle därför avlivas. Det gjordes ikväll 19.30. Jag grät hela kvällen igår, mest för Emmas skull för Gustaf var hennes ögonsten men också för Gustaf såklart. Det är så typiskt att jag är bortrest när våra djuravlivas. (R.I.P Zingo & Gustaf).

Inte nog med det så blev det världens jävla åskväder igår, så där ligger jag och gråter och är livrädd, ensam i Norge. (jag fååår tycka lite synd om mig själv då)

I morse kändes det lite bättre fram til jag började jobba med Roviks hagga visade det sig. En tjej kom fram och frågade mig hur det gick att jobba med henne, jag som trodde att det bara var mig hon "hatade". Hon suckade över allt jag gjorde, sa åt mig och göra ditten och datten och när jag sedan gjkorde det så gjorde jag det för långsamt så då tog hon över arbetet. När jag började kominicera med någon av patienterna iställer för att SLITA i dom så tog hon över och gjorde just det, SLET i dom. Jag var så förbannad och ledsen och arg på mig att jag inte sa ifrån, det ska jag göra nästa gång jag jobbar med henne. Jag är fan inget barn som hon kan köra med! Fan högre utbildad än henne, och det visar sig tydligt!!!!!!!!!!!!!!!!!

På eftermiddagen år Matilda och jag mat och sedan gick vi ut och gick. Jag ringde Emma efter att Gustaf fått somnat in, hon var helt uppriven, jag vill vara hos henne. <3 Jag ska hitta på något roligt med henne när jag kommer hem igen.

Matilda och jag tog sedan en cider i kvällssolen och kikade sedan på film. Härlig kväll.

Björn och jag har kommit lite längre fram i planerna om HANS resa HIT! Yippi, han är så söt för han vill inte att jag ska förlora pengar på att åka hem. <3<3<3


Natti Björnis<3

 "vanlig tisdag i norge"




Rädd för åskan!

   (bilderna hamnar lite tokigt)


Hjääälp!!!!

Det åskar och blixtrar här, rädda mig!!!!! ='(

Förutom scaryvädret så har jag haft en superbra dag!! =D Dagen bara flööög iväg men jag var trött så jag ska faktiskt lägga mig 22.00 idag, så jag får 8h istället för 6h.

Jag var och handlade frimärken och kuvert idag, jag ska skicka ett brev till syster min i morgon. =)

Jag fick reda på min lön idag, 147kr/h, 55kr tillägg för helger och 71kr/kvällar. Tilläggen är ungefärliga för detta är för en icke nyutbildad hjelpepleijer.

Jag får se fram emot dom när det känns jobbigt.

Björn och jah försöker finula ut en helg han kan komma hit eller jag hem. Vi får se. Jag har dessutom fått två lördagar där jag kommer att tjäna 500extra! =D

Jag har kommit på vad jag gjort för fel när jag skulle ladda upp bilderna. Så nu äntligen!

=D

 Hallen och toaletten. Jag har inte tagit med allt från lägenheten men i stora drag.


   Myshörnan i mitt rum och en bild på vardagsrummet.

   Köket och mina nyinköpta skor. =)

 I fredags åt vi i Stavanger, 200:-!!!! Som tur är räcker det med att dela.

 Påväg till Stavanger

Sysslodag

Jag glömde visst att skriva i bloggen igår trots tristessen. Jag kan ju sammanfatta den med en sysslodag. Tvättat, städat, handlat, strykit och på kvällen var jag lite ledsen. Men Björn och mamma tröstade mig. Allt löste sig lite, går nog bättre för mig om några dagar.

På kvällen handlade vi chips och kikade på "Hey Baberiba".

Idag ska jag tvätta fönster och skriva ett brev till min syster. =) plus att jag ska laga köttbiffar och frysa in.

Idag ska vi äta korv och hemmagjor potatismos, vi har så himla mkt potatis.

Uppdaterar senare.

Björn <3

Jävla blogg, inget går att uppdatera. Snabbis: sprungit 40 min idag, Björn vill ju se resultat ;) Klurat på när Björn å jag ska ses. Lagat mat men inget mos, hade inget skalare. :(

PUUUSSSS

Björn Eriksson

Stavanger

  • Idag klädde jag en farbror som skulle på sin dotters begravning, jag kände verkligen med honom eftersom jag tänkte på farmor och Karin. Allt gick bra för honom, han var stark.

    Jag fick mysa idag med, en tant satt och pillade mig i nacken så jag nästan somnade.


    Just nu har det gått en vecka ganska precis sedan vi började vår resa till norge.

    Jag köpte nya skor idag när vi var inne i Stavanger ( VM i beachvolly) vi åkte dit bara för att göra något, vi har ju busskort nu så vi reser hur mycket vi vill. När vi satt som bäst och lyssnade på musik och tittade ut över båtarna och hörde uteserveringarnas skratt så kommer det fram en jävel och stäcker handen mot min väska. Det var tydligen min SVENSKA pantflaska han ville åt (lycka till att få pant) men jag reagerade som om han ville åt min väska så jag skriker "GE FAN!!!!!" och han går därifrån så skriker jag "NJAAAAAHHHH" efter honom och han blir arg och går tillbaka mot mig men sedan vände han igen. Jag såg väl för biffig ut! xD

    Sedan letade vi matställe, det blev ett jävla pizzahak. KUL. Vi fick iaf en LARGE pizza istället för MEDIUM för att vi fick vänta så länge. Sedan åkte vi hem.

    Just ja skrev rapport idag första gången i deras system, hoppas det förstår vad jag skrev! xD

    Ledig i helgen, booooring att vara själv. Jag ska sysselsätta mig med att: tvätta fönster, tvätta kläder, stryka, svara på Emmsans brev, laga mat och frysa in. Får se hur lång tid det tar....


Jag har försökt hela veckan att ladda upp bilder men blogg.se vill inte få det att funka.... jag ska lägga ut bild på mina skor när det funkar igen...


Kram på er, mest Björn (PUSS)


Trevlig dag. kvällsuppdatering....

Idag var jag på grupp tre, det var mycket roligare än vad jag trodde, jag satt och läste ur min underbara bok under eftermiddagen. Roliga patienter och mysig stämning, jag fick dessutom en massa kramar!

Nu ska Matilda och jag åka och bada men innan det ska vi köpa busskort.

Jag skriver mer ikväll....


Bye!


Hej igen. Jag har köpt ett busskort för att jag är så lat...nej men det är skönt att ha. Bra pris faktiskt. Slipper jag gå i mina trasiga fötter... =(

Det var lite svårt att hitta till badplatsen så vi stannade på en parkering och frågade efter vägen......pinsamt.....precis bakom oss över en bro var den. vV hade just kört förbi den.. Vi stannde inte där så länge...

Så fort vi är ute i trafiken i Sandnes så är vi påväg att bli ihjälkörda, jag börjar hålla med Björn när det gäller stadsbor i trafiken..... Hahaha, det var en idiot som gick rakt över vägen där vi körde, så jag fick spel och bara skrek ut genom rutan: NJAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!! och sedan Matilda likaså tätt därefter, han måste trott att vi var sjuka....är vi??


Jag har tränar bra den här veckan, mån, tis och tors. Onsdag glömde jag bort det för att jag jobbade kväll...

Jag har en jobbig saknadkänsla i magen på kvällarna, därför försäker jag hitta på saker hela tiden....Björn är det bästa jag vet, jag vill vara med honom 24/7. Men det kommer vi ha tid med hela livet efter att jag har varit här...Men jag kände mig bitter idag när jag såg en massa par mysa vid stranden, då saknade jag dig verkligen Björn! <3


Längtar till vi ses Björn!

Ps. i morgon kanske vi drar in till stavanger en snabbis, matilda jobbar på lördag. VM i beachvolly avgörs där. ds.

Gnillsa tänder...

Inte mycket som hänt idag. Vaknade runt elva, åt frukost, sedan "lunch" tavioli och potatis (skumt mat) och sedan iväg till jobbet. Mummel är det mesta jag hört idag men jag svara artigt ja, ja, ja.... Fick reda på idag att jag ska vara på alla tre avdelningar som finns på min avdelning. Kan bli jobbigt men också lärorikt. En farbror i grupp tre gnisslar tänder, jag vill spy på honom och lägga mig på golvet och skrika. Sitter och äter kassler nu Mums, ska sova sen.



Natti Björnbabe! <3

RSS 2.0