Pinnekött

Ja igår blev jag inbjuden på middag hos Therese och hennes familj, jag i min tur bjöd med Emelie också. =) Hon tyckte att vi skulle smaka på Pinnekött, det är lammkött som ångkokas på pinnar, helst ska pinnarna komma direkt från skogen. Det är alltså först ett jäääävligt saltat kött som man sedan lägger i vatten för att få bort en del salt och sedan ångkokas den. Till detta åt vi brysselkål, sås och potatis och någon typ av rotmos. Det var väldans gott! Det är en maträtt som man äter på julafton, till efterrätt åt vi jordgubbar och vanilj kesella. Sommar blandat med vinter. =)

Thereses pappa viste vad Tierp var! DET förvånade mig, han viste vad Skana var i Söderfors. Han jobbar som bankchef på Handelsbanken.

Efter maten så pratade vi ett tag och vid halv elva skjutsade hon hem oss i regnet, hon ville ta en titt på hur vi bodde också.

Idag har jag vaknat av grävmaskiner runt sjutiden, tränat, duschat, handlat, vilat, ätit jordgubbar och nu ska jag iväg och jobba. Bluttan blä, jag vill gu vara med min darling i Gävle och lyssna på bra musik!

Idag har vi varit här i tre veckor, så nu är det inga långt kvar! =)

Hade!




Tjolahopp!

Ja jag hade ju tänkt lägga upp bilder från min shopping och båttur men det vill sig inte.. Jag har försökt på alla möjliga vis. Jag får fortsätta försöka.


Hur som helst så var båttrippen i söndags härlig. Att vara vid vatten är så avslappnande, även om det är svårt att njuta bland en massa tyskar och fransmän och en liten japan som gjorde ren sina löständer genom att ta ut dom och slå dom mot sidan av stolen han satt på... härlig syn... =S

Nu börjar det lösa sig med jobb också, ett fast jobb väntar på mig när jag kommer hem men först! SEMESTER!!!! Sist var väl sommarlovet mellan 8 och 9 på grundskolan.

Nu ska jag hoppa in i duschen. På torsdag har vi varit här i tre veckor, det känns lite lättare nu faktiskt börjar se ett slut på eländet men dom känslorna kommer och går. Nu vill jag hem och kramas med en man som heter Björn Eriksson! <3


Bye bye baby! :)

RSS 2.0